- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ek bir şey yapmadın değil mi direkt taktın çalıştı?çalışıyor hocam ben amazondan aldım direkt amazonun kendisi satıyordu 2200e
hocam ek bir şey yapmadın değil mi direkt taktın çalıştı?çalışıyor hocam ben amazondan aldım direkt amazonun kendisi satıyordu 2200e
evet direkt kasanın arka soketine taktım pcyi yeniden başlattım çalışıyorduhocam ek bir şey yapmadın değil mi direkt taktın çalıştı?
hocam kablosuz mu seninki 2200e almışsın?evet direkt kasanın arka soketine taktım pcyi yeniden başlattım çalışıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
kulaklığın ses kalitesinide baya beğendim
USB olarak taktın demi sen de?evet direkt kasanın arka soketine taktım pcyi yeniden başlattım çalışıyordu
kulaklığın ses kalitesinide baya beğendim
Hocam mikrofonu yerine tam oturttuğundan emin misinArkadaşlar kulaklık çalışıyor ancak mikrofon çalışmıyor ışık falan da yanmıyor, açma kapama tuşuna da bastım. Bilgisayarda görünüyor ancak çalışmıyor. Ne yapılması lazım bugün aldım ürünü?
evet kablolu mikrofonu düzgün taktın değil mihocam kablosuz mu seninki 2200e almışsın?
USB olarak taktın demi sen de?
Kral kendi kendine çalıştı arka porta takıp yeniden başlatınca senin yazını görüp denemiştim tekrar kutuya koyduktan sonra sağ olevet kablolu mikrofonu düzgün taktın değil mi
evet usb olarak taktım