Ben de bu ikili arasında çok kalıp dün gece tercihimi hs70 den yana kullandım. Sebebi ise artık wireless kulaklık kullanmak istedim.
bu arada itopya da hs70in fiyatı tekrar arttı.
599TL hala.Corsair HS70 7.1 Surround Carbon Kablosuz Gaming Kulaklık | ITOPYA
Corsair HS70 7.1 Surround Carbon Kablosuz Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011175-EU ITOPYA'da.www.itopya.com
Oyun performansı mükemmel mi?HS70 kullanan biri olarak HS70'in artılarını söyleyeyim. Şarjı 12-14 saat arası gidiyor, konfor olarak 7 aydır her hangi bir sıkıntı yaşamadım kafama tam oturuyor ve çok fazla sıkmıyor, padleri yumuşak ve terleme yapmıyor. Oyun ve müzikteki performansı gerçekten mükemmel denilecek seviyede, icue yazılımında kendi ayarlarınızı yaparak kusursuz bass ve tiz oranına getirebiliyorsunuz. Kutuyu açıp elinize aldığınızda malzeme kalite hissiyatını veriyor zaten, hiç bir deforme yok. Kullandığım süre boyunca tek eksisi şu oldu. Şarja taktınız ve öyle bıraktınız %100 olduktan sonra şarj almayı kesiyor evet ama bir süre sonra kendisini kapatmıyor kablo takılı olduğu için, yani diyelim unuttunuz ve uyudunuz sabah kalkıp şarjdan çıkardığınızda şarjınız %100 olmuyor.
Arctis 5 - Cloud2 - Kraken TE kullandım. Bu 3ü arasında HS70 i oyunda geçecek tek kulaklık Kraken TE'dir benim gözümde onunda müzik performansı çok iyi değil. Cloud2 film ve müzikte basslarının daha iyi olmasıyla önüne geçer sadece, oyunda patlama efektlerine değilde ses kasma açısından bakarsan yine altındadır, yeni nesil kulaklıklar kadar belli edici bir etkisi yok. Arctis 5 ses yüksekliği konusunda daha düşük ve oyun performansı olarak mesela BF5'te o patlamayı sana hissettirecek güçte değil.Oyun performansı mükemmel mi?
600-700 TL üzeri kullandığınız tek kulaklık bu sanırım
Ben de Cloud 2 kullandım 5 sene. HS70'i anında iade ettim.Arctis 5 - Cloud2 - Kraken TE kullandım. Bu 3ü arasında HS70 i oyunda geçecek tek kulaklık Kraken TE'dir benim gözümde onunda müzik performansı çok iyi değil. Cloud2 film ve müzikte basslarının daha iyi olmasıyla önüne geçer sadece, oyunda patlama efektlerine değilde ses kasma açısından bakarsan yine altındadır, yeni nesil kulaklıklar kadar belli edici bir etkisi yok. Arctis 5 ses yüksekliği konusunda daha düşük ve oyun performansı olarak mesela BF5'te o patlamayı sana hissettirecek güçte değil.
7.1 GERÇEK olmadıkça bir işe yaramıyor. 1800tl ye kadar en iyi ses modu stereodur.cloud alphada 7.1 ses kartı yok daha iyi bir kulaklık olsa da alpha s almalısınız gerçekten 7.1 ve hyperx farkını görmek istiyorsanız.
HS70 in olayı zaten kablosuz olması. Cloud ll ya da Alpah kullanan biri kullanmak istemez.Ben de Cloud 2 kullandım 5 sene. HS70'i anında iade ettim.
Siz hikaye bazlı oyunlardan bahsediyorsunuz sanırım. Ben yıllardır cs oynayan ve yüksek elo faceit hesabı sahibiyim. Rekabetçi oyunlarda işe yaramaz bir kulaklıktır HS70.