Neler Yeni

HYPERX Cloud Core Kablosuz DTS Kablosuz Siyah

Rovert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Nihat Öznalçacı
Bütçe
1500
Merhaba. Yeni kulaklık bakıyordum ve aklıma ilk gelen kulaklık marka olarak hyperx oldu. Evde kedi olduğu için sürekli kablo kemiriyor bu yüzden kesinlikle kablosuz bir kulaklık lazım ikisi arasında kaldım. 1000tl fiyat farkı var bu farkı vermeye değer mi ?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,191
İsim
Necati
Merhaba. Yeni kulaklık bakıyordum ve aklıma ilk gelen kulaklık marka olarak hyperx oldu. Evde kedi olduğu için sürekli kablo kemiriyor bu yüzden kesinlikle kablosuz bir kulaklık lazım ikisi arasında kaldım. 1000tl fiyat farkı var bu farkı vermeye değer mi ?
Arada çok bi fark yok cloud 2 boyut olarak daha birazcık daha büyük ve daha rahat , ikisinide kullandım aradaki gördüğüm tek fark buydu sorularınız varsa alabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rovert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Nihat Öznalçacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arada çok bi fark yok cloud 2 boyut olarak daha birazcık daha büyük ve daha rahat , ikisinide kullandım aradaki gördüğüm tek fark buydu sorularınız varsa alabilirim.

Mikrofon yada ses kalitesinde bir farklılık var mı ? Genelde almışken iyi ürünler almayı seviyorum ama bu ay bilgisayar falanda topladım bütçeyi çok aşmak istemedim 1300tl olanı alayım diyorum inanılmaz bir fark yok ise

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
cloud 2 daha ıyı elbette butce farkı da burda ortaya cıkıyor zaten

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,191
İsim
Necati
Mikrofon yada ses kalitesinde bir farklılık var mı ? Genelde almışken iyi ürünler almayı seviyorum ama bu ay bilgisayar falanda topladım bütçeyi çok aşmak istemedim 1300tl olanı alayım diyorum inanılmaz bir fark yok ise
Ses Olarak Cloud 2 Azcık daha kaliteli gibi gelmişti fark yoktu neredeyse onun dışında mikrofon aynı , kulağınız veya kafanız büyükse cloud core almayın küçük kalıyor rahat edemezsiniz.

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
CLOUD 2 kablosuz 2000tl ye bulursun alacaaksan 300tl fazla verme

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,191
İsim
Necati
Bence 2200 e onu alacağına bunu al cloud 2yi 5 e katlar bu kulaklık ; https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,612960542.html

Bence 2200 e onu alacağına bunu al cloud 2yi 5 e katlar bu kulaklık ; https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,612960542.html
Buda var ama cloud 2den iyi değil ; https://www.akakce.com/kulaklik/en-...losuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,1571469705.html

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,675
Üyeler
162,718
Son üye
piricat
Top Bottom