🔥İndirim HyperX Cloud Core Wireless (DTS) 1099TL

En kötü geri iade veririz.

Inked06d3ed01-bab0-4d2b-8716-c30dd6fbc5f9.jpg

Ses gecikmesi bende yok varsada ben hissetmiyorumdur çok azdır bende fps oynuyorum kulaklık birkaç ayar yapınca. iyi oluyor özellikle DTS kapattığımda ses çok arttı birde ayarlardan ses yüksekliği eşitleme açılması lazım birde peace programını kurduğunuzda tam oluyor
Ayarlarınızı paylaşma şansınız var mıdır ?

almıştım ben 20 gün önce falan güzel kulaklık ama bi süre sonra kulağını acıtıyor ya

Bu indirim falan değil. Kaç aydır aynı fiyat üzerinden satılıyor zaten. Arada bir fiyatı yükseltiyorlar indirim varmış gibi gözüksün diye.

Ses gecikmesi bende yok varsada ben hissetmiyorumdur çok azdır bende fps oynuyorum kulaklık birkaç ayar yapınca. iyi oluyor özellikle DTS kapattığımda ses çok arttı birde ayarlardan ses yüksekliği eşitleme açılması lazım birde peace programını kurduğunuzda tam oluyor
Bahsettiğiniz ayar ne acaba merak ettim. 1 aya yakın oldu kullanıyorum bende. Beni gayet tatmin ediyor %65 de kullanıyorum hatta ama denemekten zarar gelmez daha iyi olacaksa deneyelim. DTS kapalı kullanıyorum bu arada bende. Ses yüksekliği eşitleme nedir bulamadım

Bahsettiğiniz ayar ne acaba merak ettim. 1 aya yakın oldu kullanıyorum bende. Beni gayet tatmin ediyor %65 de kullanıyorum hatta ama denemekten zarar gelmez daha iyi olacaksa deneyelim. DTS kapalı kullanıyorum bu arada bende. Ses yüksekliği eşitleme nedir bulamadım
Bazı kişilerde ingilizce olabiliyor 4 tane seçenek varsa en altaki seçenek olacak bende öyle windowsta diğer ses ayarlarında oluyor
burada daha rahat görebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,429
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri