Neler Yeni

HyperX Cloud III Nasıldır ? alınır mı?

Baklava

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Taylan Güner
Ha birde kulaklık kulağa baskı yapmıyor ama kafaya biraz yapıyor haberin olsun .
kafamda soru işareti vardıı alıyorum suan teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok hocam kötü dediğim bir şey yok. Müzik tarafından kötü diyorlar ama bence gayet yeterli çok müzik sevdalısı değilsen. FPS oyunlarına gelecek olursak zaten lafım yok.
teşekkürler kafamdaki soru işareti gitti an azından alıcam

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
Yunus Emre Uzun
Cloud 3 kullanıyorum memnunum . Cloud 3 iyidir
Ha birde kulaklık kulağa baskı yapmıyor ama kafaya biraz yapıyor haberin olsun .
hocam siz bu ses modunu kullanıyor musunuz fps için lisanlı uygulama olan ben bir türlü alışamadım ona ve stok seside bence yetersizdi dolby access aldım ordan bir ayar çektim ve sanki başak bir kulaklık takıyormuşum gibi oldu sesleri daha tok ve tam istedğim gibi veriyor lisanslı fps ses moduda tamam sesleri ayırt ettriyor ona lafım yok ama ses kalitesini düşürüyor.

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
HasHoca
hocam siz bu ses modunu kullanıyor musunuz fps için lisanlı uygulama olan ben bir türlü alışamadım ona ve stok seside bence yetersizdi dolby access aldım ordan bir ayar çektim ve sanki başak bir kulaklık takıyormuşum gibi oldu sesleri daha tok ve tam istedğim gibi veriyor lisanslı fps ses moduda tamam sesleri ayırt ettriyor ona lafım yok ama ses kalitesini düşürüyor.
Şahsen ben kullanmıyorum . Çünkü dts x kullanılmasını tavsiye etmiyolar . Ekolazyer ayarını da steelseries gg den yapıyorum bana yetiyor . Ha birde hocam masaüstünde sağ alttan hyperx cloud 3 sürücüsünü seçip ses full mu bakabilir misiniz ? İlk geldiğinde ses benide tatmin etmemişti bir baktım ses yarım ;) Şuanki haliyle sesi fullüyorum hoparlör gibi oluyor .

cagzcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çağatay
Geçen günlerde youtube da inceleme videosunu izledim Wireless olanının ve almaktan vazgeçtim. Mikrofonun kötü olduğunu söylüyolar kullanıcı yorumlarıda kötü maalesef. Kablolu alıcaksan Hyper III öneriyolar.

Sevcan

80+
C3 kablosuz kullanıyorum aşırı memnumum 1 haftadır şarja takmıyorum fullemşştim 2 saate ses kasılıyor çok rahat kasılıyor hemde kafanda hissetmiyorsun kulaklığı

Merdo.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
Merdo.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,539