HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah-Kırmızı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah-Kırmızı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen d
ben almadım daha bence dip fiyat bu değil biraz daha düşecekHepsiburada dan aldım aynı fiyata yarın gelecek burda da 9 taksit fırsatı var ihtiyacı olan kaçırmısın
nereden biliyorsunuz?ben almadım daha bence dip fiyat bu değil biraz daha düşecek
bilmiyorum ama cloud 3ün fiyatı aşırı düşmüştü bu da düşer gibi geliyornereden biliyorsunuz?
bt ihtiyacın yoksa değmezc3 wirelesstan geçilir mi deneyen var mı
bir de tizleri kısmışlar basları açmışlar galibaC3 ve S modeli neredeyse aynı BT ve dahili mikrofon var S te diye biliyorum ben C3 alacaktım ama direk C3 S almaya karar verdim
Ses olarak cloud 2 kadar iyi değil diye düşünüyorum ama Dolby programı ile 2 3 ayar yaparak iyileştirme yapılabiliyorbir de tizleri kısmışlar basları açmışlar galiba
Media markttan mı alsam HB Dan mı alsam acaba diye düşünüyorumHepsiburada dan aldım aynı fiyata yarın gelecek burda da 9 taksit fırsatı var ihtiyacı olan kaçırmısın