HyperX Cloud III S vs Razer BlackShark V3

Reaksiyon skoru
0
Merhaba dostlar, şu anlık arafta kaldığım bir durumu size bildirmekteyim.

Fazlasıyla oyun oynayan ve fazlasıyla da şarkı dinleyen biriyim. Şarkısız oyun oynamıyorum, öyle diyeyim. Şimdi sorum şöyle: Sizce hangi kulaklığı almam mantıklı olur?
Amazon'da şu an indirimlerim mevcut. Cloud 3S 5400'e düşerken BlackShark V3 ise 5700 civarı düşüyor.

Fikirlerinizi bekliyorum.

dün 500tl indirim oluyordu amazonda 5k üzerine knk ben şahsen v2 hyperspeed olanı aldım cloud3 ü gömende çok

dün 500tl indirim oluyordu amazonda 5k üzerine knk ben şahsen v2 hyperspeed olanı aldım cloud3 ü gömende çok
Evet şuanlık onu kullandım ek olarak 100 tl hediye çekim vardı normalde 6300 tl razer v3 çok arada kaldım şahsen beyaz olması benim için çok iyi ama cloud 3 deyince kafam karışıyor

Oyun ise cloud 3.Kendim cloud 3 kullanıcısıyım.Herhangi bir şikayetim yok.Ses ayarı yapıldıktan sonra bu zamana kadar hiç sesi %100e çekme gereksinimi olmadı.

Merhaba dostlar, şu anlık arafta kaldığım bir durumu size bildirmekteyim.

Fazlasıyla oyun oynayan ve fazlasıyla da şarkı dinleyen biriyim. Şarkısız oyun oynamıyorum, öyle diyeyim. Şimdi sorum şöyle: Sizce hangi kulaklığı almam mantıklı olur?
Amazon'da şu an indirimlerim mevcut. Cloud 3S 5400'e düşerken BlackShark V3 ise 5700 civarı düşüyor.

Fikirlerinizi bekliyorum.
açık ara blackshark v3

Şöyle ki şarkı dinlemeden oyun oynamıyorum sürekli fps oyunları oynayan birisi değilim hikaye oyunları da fazlasıyla oynuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,229
Üyeler
188,902
Son üye
hasan2161
Geri