Neler Yeni

HyperX kulaklık seçimi

Hrz20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Muhammed Can Öztürk
Merhaba arkadaşlar bir süredir kulaklık arayışındaydım. Genellikle FPS oyunları oynadığım için ses kasabileceğim bir kulaklık almak istiyordum tabii bütçemi aşmayacak bir kulaklık almalıydım. Birkaç arkadaşın tavsiyesiyle Logitech G PRO X almaya karar verdim ama fiyatı bir türlü düşmedi ve bütçemi aşıyordu bu yüzden de almak nasip olmadı. Bugün HyperX loot drop etkinliği adı altında kulaklık fiyatlarında indirime gitmiş bende hazır indirim varken daha fazla beklememek için HyperX Cloud 2, Alpha ve Alpha s modellerinden bir tanesini alayım diyorum ama hangisini alsam oyunlarda daha iyi performans alırım ondan emin olamadım ve sizlere danışmak istedim. Sizce bu 3 kulaklıktan hangisi almalıyım? Bildiğim kadarıyla bu 3 kulaklıkta birbirine çok yakın kulaklıklar ekstra ses kartı ve kulak pedi dışında farkları yok sanırım varsada ben bilmiyorum. Bütçem maksimum 1000 lira ve MSI MEG X570 ace anakart sahibiyim ve sanırım üzerinde dahili Realtek ALC 1220 ses kartı var sizce bu ses kartı yeterli olur mu? Lütfen yardımcı olun şimdiden cevap yazan herkese teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,720
Üyeler
163,707
Son üye
legnikaaaa
Top Bottom