Amazonda güzel bir indirim arkadaşlar piyasası 1K civarında
SteelSeries TrueMove Pro vs Pixart 3389 sensör karşılaştırması yapmak gerek hangisi daha iyi bilmiyorum ancak kendim FPS Pro kullanıyorum ve gayet memnunum yanlardaki kauçuk Parmaklarınızı kaydırmıyor, Steelserieste bu kauçuklar yok ama Steelseriese göre ağır bir mouse;![]()
SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu MouseFiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben bunu alırdım Nays ile 450 lira oluyor galiba bu ay %15 varmış ki bedava.
claw grip kullanan biri yabancılık çeker mi buna ya fiyatı güzelmişAmazonda güzel bir indirim arkadaşlar piyasası 1K civarında
Ben claw kullanıyorum ellerim büyük değil herhangi bir sorun yaşamadım ama elin çok küçükse sorun yaşayabilirsinclaw grip kullanan biri yabancılık çeker mi buna ya fiyatı güzelmiş
elim ortalama, 95 gr biraz fazla gibi gözüktü gözümeBen claw kullanıyorum ellerim büyük değil herhangi bir sorun yaşamadım ama elin çok küçükse sorun yaşayabilirsin
Bana ağır gelmedi, tabi deneyip almakta fayda varelim ortalama, 95 gr biraz fazla gibi gözüktü gözüme
FPS pro dan memnun musun elini terletiyormu ve oyunlardaki performansı nasılSteelSeries TrueMove Pro vs Pixart 3389 sensör karşılaştırması yapmak gerek hangisi daha iyi bilmiyorum ancak kendim FPS Pro kullanıyorum ve gayet memnunum yanlardaki kauçuk Parmaklarınızı kaydırmıyor, Steelserieste bu kauçuklar yok ama Steelseriese göre ağır bir mouse;
steelseries 69g
Fps Pro 95g
Neden hocam zamanında 400 liraya aldım, uzun süredir kullanıyorum memnunumFPS pro çok kötü mouse önermiyorum.
omron 20m berbat switch 100 gr ölü ağırlık 3389 ortalama sensörNeden hocam zamanında 400 liraya aldım, uzun süredir kullanıyorum memnunum