Neler Yeni

İtopya Monitör Testi Yapıyor Mu

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,695
İsim
Yavuz

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,695
İsim
Yavuz

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Bu monitörü almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? Bu fiyat bandında alabileceğim daha iyi bir monitör var mı? Birde bu ürünü ankara mağzasından alırsam ölü pixel ve ghosting testi yapıyorlar mı?
Çok güzel monitör arkadaşım yeni aldı bugün kendi gözlerimle gördüm.Işık sızması vs. hiçbir şeyle karşılaşmadım.Sadece siyah renkte küçücük, bir tane ölü piksel var.İlerde rahatsız edebilir diye değiştirecek kabul ederlerse.Çok rastlanan bir şey değil zaten ölü piksel.Rastlansa bile garanti kapsamında olduğu için sıkıntı olmaz.

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok güzel monitör arkadaşım yeni aldı bugün kendi gözlerimle gördüm.Işık sızması vs. hiçbir şeyle karşılaşmadım.Sadece siyah renkte küçücük, bir tane ölü piksel var.İlerde rahatsız edebilir diye değiştirecek kabul ederlerse.Çok rastlanan bir şey değil zaten ölü piksel.Rastlansa bile garanti kapsamında olduğu için sıkıntı olmaz.
Ben ankarada oturuyorum yarın gidip mağzadan alsam orada test ediyorlar mı acaba? Orada test edip varsa direk değiştirebilsem cok iyi olur.

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Ben ankarada oturuyorum yarın gidip mağzadan alsam orada test ediyorlar mı acaba? Orada test edip varsa direk değiştirebilsem cok iyi olur.
Ediyorlar diye biliyorum.Ama yine de gitmeden önce arayın, yetkili birisine sorun.En sağlıklısı o olur.

Top Bottom