I16e vs i13 vs s25 Hangisi alınır?

Iphone 14 alabilirsin belli ki kalbin apple dan yana. 16e nin geniş açı kamerası yok ve gece çekimlerinde 14 daha iyi çekiyor. 16e nin pili ve işlemcisi belirgin şekilde daha iyi ama 14 ün işlemcisi de gayet yeterli ben olsam 14 alırdım geniş açıyı bir noktada illa kullanman gerekebilir.
Valla 12 mini var hiç kullanmadım gibi bir şey genelde portre yada düz foto kullanıyorum 2x3x vs birde selfieler. 17 beklenmez dimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Iphone 14 alabilirsin belli ki kalbin apple dan yana. 16e nin geniş açı kamerası yok ve gece çekimlerinde 14 daha iyi çekiyor. 16e nin pili ve işlemcisi belirgin şekilde daha iyi ama 14 ün işlemcisi de gayet yeterli ben olsam 14 alırdım geniş açıyı bir noktada illa kullanman gerekebilir.
17 çıkınca fiyatlat düşer mi yani

Valla 12 mini var hiç kullanmadım gibi bir şey genelde portre yada düz foto kullanıyorum 2x3x vs birde selfieler. 17 beklenmez dimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

17 çıkınca fiyatlat düşer mi yani
Ben düşeceğini sanmıyorum tl değer kaybederse yükselebilir ama düşerse de max 1-2 bin tl düşer geniş açı kullanmam diyorsan 16e yi alabilirsin beklemene gerek yok.

Appledan yana kalbimiz 3-4 sene kullanıncada yine güzel fiyatlara satılıyor yeni telefon alırken iyi oluyor güzel paraya satılması. acaba bu 3 telefondan hangisi alınsa daha iyi olur
Düz kullanıcıyım arada mobile legens oynarız onun dışında insta keşfet gmail whatsap ve günde 10 dk yı aşmayan telefon görüşmesi. Ama fotoğraf iyi çekmesi önemli tabi
16e ile s25 mi karşılaştırılıyor lkfkşawjkjaskjasd

16e ile s25 mi karşılaştırılıyor lkfkşawjkjaskjasd
S25 özellik olarak önde belli ama sana şöyle söyleyeyim ben iphone 12 mini aldığımda 8 bindi o dönem s20 vardı şuan bu telefonu 15-20 arasına satabılıyorum ve kullanmak isteyende var alıcısıda var telefon pil dışında herhangi bir sorunu yok donma kasma vs. Ama o dönemki s20 şuan aynı fiyat aralığına yaklaşamıyor ve telefoncular ölü fiyat veriyor.

Ben düz kullanıcıyım ekstra bir işlem yok dediğim gibi fotoğraf video güzel çıksın onun dışında whatsap instagram ve arada mobile legends

S25 özellik olarak önde belli ama sana şöyle söyleyeyim ben iphone 12 mini aldığımda 8 bindi o dönem s20 vardı şuan bu telefonu 15-20 arasına satabılıyorum ve kullanmak isteyende var alıcısıda var telefon pil dışında herhangi bir sorunu yok donma kasma vs. Ama o dönemki s20 şuan aynı fiyat aralığına yaklaşamıyor ve telefoncular ölü fiyat veriyor.

Ben düz kullanıcıyım ekstra bir işlem yok dediğim gibi fotoğraf video güzel çıksın onun dışında whatsap instagram ve arada mobile legends
aynı parayla yatırım yapsaydın 100k olurdu

Yav telefon bu telefon ne değer kaybıymış arkadaş s25 bir sanat eseri iPhone 16e ise saçma sapan 7 yıllık iPhone 11 çentikli birazcık ince çerçeveli telefon kamera olarak s25 çok çok güzel 4k 60fps de çekiyor ve bence iPhone dan daha stabil çekiyor

Büyük telefon kullanırım dersen mi 15 ultra al server kayıt yaptır ortada ne s25 ne 16e kalır

Yav telefon bu telefon ne değer kaybıymış arkadaş s25 bir sanat eseri iPhone 16e ise saçma sapan 7 yıllık iPhone 11 çentikli birazcık ince çerçeveli telefon kamera olarak s25 çok çok güzel 4k 60fps de çekiyor ve bence iPhone dan daha stabil çekiyor
Bu arada ben düz s25 ten bahsediyorum 128 yada 256 lık genelde önerenler üstünü öneriyor

Bu arada ben düz s25 ten bahsediyorum 128 yada 256 lık genelde önerenler üstünü öneriyor
Düz s25 zaten çok iyi onlardan ama değer kaybı önemsiz se dediğim mi 15 ultraya bi bakın derim çok güçlü ve mükemmel cihaz bu bütçede server kayıtla Tr si zaten absürt diğer tepe modeller gibi mi garanti dışı olanlarda imei çakma özellikle pttavm satıcılarında

Kesinlikle s25.

Androidde hiç amiral gemisi kullanmadım açıkcası, daha önce samsung galaxy alpha sonrasında iphone 8-12 mini devam ettim. İos özellikle instagram fotoğraflarda olsun videolarda olsun daha iyi birde dediğim gibi 2. El piyasasından cezbediyor yoksa özellik olarak samsung çok önde ama yazılım ve 2. El çok geride.
Pişman olmazsın ama sana bırakıyorum apple olmazsa olmaz diyorsan ayrı ama ben de iphone 12 mini kullanıyordum nefret etmiştim telefondan şarjı yüzünden. Ben bazen apple kullanıyorum bazen samsung ama hiç 2 3 sene öncesinin serisini almadım ya da lite model telefon almadım hiç. Şuan açık ara önde samsung o yüzden tavsiye ederim ileride apple geçmek istersen yine geçersin he geçmezsen de 7 yıl güncelleme garantisi var 5 yıl rahat rahat üst seviye olarak kullanabilirsin s25

Samsung S25

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,381
Üyeler
184,441
Son üye
berkeaktask1
Geri