Neler Yeni

İ3 10100F + H410M-F li sisteme en ucuz ekran kartı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Baran Uğurlu
Bütçe
4000
İyi günler. Ortalama pc toplamak istiyorum. Ekran kartı olmasa da olur sadece zorunluluktan gt-710 almalı mıyım? Min fiyatta bir sistem toplama çalışıyorum oyun için değil fakat gündelik işlerde problem olmayacak şekilde istiyorum. Ek olarak parçalar birbiri ile uyumlu mu ve hangi rami almalıyım? 4 gb yeterli olur mu yoksa 8 şart mı? 900 liralık bir monitör buldum. Ek olarak kasa alırken nelere dikkat etmem gerekli ve güç kaynağı kaç w olmalı? Toplam 4000 e kapatmak istiyorum monitör dahil.(not olarak oyun için değil de eba işleri için problem çıkarmayacak bir pc toplamaya çalışıyorum. Eğer ki amdli veya daha düzgün bir sistem öneririniz varsa lütfen belirtiniz) yardım ederseniz çok mutlu olurum tekrardan iyi günler.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Apu bir sistem daha iyi olabilir gibi sanki.

xragu

80+ Gold
İyi günler. Ortalama PC toplamak istiyorum. Ekran kartı olmasa da olur sadece zorunluluktan gt-710 almalı mıyım? Min fiyatta bir sistem toplama çalışıyorum oyun için değil fakat gündelik işlerde problem olmayacak şekilde istiyorum. Ek olarak parçalar birbiri ile uyumlu mu ve hangi rami almalıyım? 4 gb yeterli olur mu yoksa 8 şart mı? 900 liralık bir monitör buldum. Ek olarak kasa alırken nelere dikkat etmem gerekli ve güç kaynağı kaç w olmalı? Toplam 4000 e kapatmak istiyorum monitör dahil.(not olarak oyun için değil de eba işleri için problem çıkarmayacak bir PC toplamaya çalışıyorum. Eğer ki amdli veya daha düzgün bir sistem öneririniz varsa lütfen belirtiniz) yardım ederseniz çok mutlu olurum tekrardan iyi günler.
Oyun oynamayacaksan bi rx560 givi bir kart yeter gt710 dusuk olur

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
ram olarak xpg gammix tek kanal 8gb
kasa olarak ranker virgo
psu olarak fsp hydro 500w veya 550w zm550
ekran kartı okarak 2.elden rx 460 veya gtx 750 ti öneririm
ssd hdd var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Baran Uğurlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ram olarak xpg gammix tek kanal 8gb
kasa olarak ranker virgo
psu olarak fsp hydro 500w veya 550w zm550
ekran kartı okarak 2.elden rx 460 veya gtx 750 ti öneririm
ssd HDD var mı?
Hdd 1tb alacağım işim oyun değil de eba işlerini götürmek ve video-office gibi uygulamalarda rahatça kullanabilmek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun oynamayacaksan bi rx560 givi bir kart yeter gt710 dusuk olur
Anladım. Peki anakart-işlemci ve ekran kartı uyumlu mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Apu bir sistem daha iyi olabilir gibi sanki.
Apu öneriniz var mı?

Top Bottom