BurN
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 75
- İsim
- Burak Kır
- Konu Sahibi Konu Sahibi
peki bi ssd önerirmsisinKronik sorunlu. Buyrun konular:
ADATA SU630 Yazma Sorunu Write Problem | DonanımHaber Forum
Merhabalar, Öncelikle Foruma yeni üyeyim bir hatam varsa kusura bakmayın. Ben bugün ADATA 'nın SU630 240gb modelini satın aldım. Bilgisayarıma montajıforum.donanimhaber.comÖneri - Adata SU630 ve SU650 Modellerindeki Kronik Sorun Kanıtlandı!
Benimde kullanmış olduğum bu rezil SSD'nin sorunlu olduğu artık %100 kanıtlanmıştır. O her SSD'ye sorunlu diyorsunuz diyen arkadaşlar özellikle siz bakın değerlere. Benim sistemim Dadg2. Abdullah abi neden bu sisteme bu kornik sorunlu SSD'yi koydu acaba? Daha önce bir kaç sisteminde daha...forum.donanimarsivi.comAdata - Şikayetvar
Adata şikayet, iletişim, Adata yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Adata için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yorumlarına bakara...www.sikayetvar.comİncehesap Kullanıcı Şikayet & Yorumları - Şikayetvar
İncehesap şikayet ve yorumları Şikayetvar'da! İncehesap iletişim bilgilerini de bulabileceğiniz sayfamızda dilerseniz İncehesap yorumlarınızı da paylaşa...www.sikayetvar.comAdata SU630 Okuma Hızı Normalken Yazma Hızının Düşük Olması
Bazı arkadaşlar gibi bende bir Adata SU630 240 GB kurbanıyım. Zamanında gayet iş gören sonradan tamamen cinnetten çıkaran SSD ile ilgili yaşadığım sorun şu; Okuma konusunda gayet iddalı bir şekilde çalışırken bu SSD Yazma konusuna geldiği zaman 300 MB ile başlarda yazarken birden bire kendini...www.technopat.netAdata SU630 düşük yazma hızı
Arkadaşlar selam. Yaklaşık 4 ay önce İtopya'dan bir bilgisayar topladım. Topladığım bilgisayarın içinde Adata SU630 240 GB var. Topladığımda bu SSD'nin kronik sorunlu olduğunu bilmiyordum. Neyse... Bilgisayar ilk 4 ay sıkıntısız bir şekilde çalıştı. Fakat son günlerde bilgisayarım pencere...www.technopat.netAdata SU630 düşük yazma hızı
Okuma hızımda ve yazma hızımda problem var mı sizce? Yazma da bir anormallik var gibi görüyorum 450’lerde olması gerekmez mi?www.technopat.netAdata SU630 düşük okuma hızı
Adata SU630 adlı SSD'min okuma hızı 520 MB ama benimki 490-495MB arasında gidip geliyor. Bir sorun olur mu?www.technopat.netX550JK ve Adata SU630 Düşük Yazma Hızı
Merhabalar, indirime girdiği için satın aldım. Fakat Benchmark testi yaptığımda yazma hızı 36-40 MB arası. Windows 10 lisanslı 64 Bit. UEFI kurulum yaptım. Windows'um güncel BIOS'um güncel. Bu aralar cihazımı yeniden başlat yapınca HDD ışığı sabit yanıp bilgisayar donuyor ne yapmam...www.technopat.net
Daha 10'larca var bu konulardan.