öncelikle herkese merhaba şöyle bir sisteme denk geldim alınır mı diye sormak istiyorum (vatandan alınmaz demeyin suanda internetten alamıyorum) https://www.vatanbilgisayar.com/int...prime-h610m-k-crucial-500gb-ssd-16gb-ram.html
genellikle bende valorant cs tarzı oyunlar oynayacağım bu sistem uzun süre götürür müben ryzen 5 2600 işlemci rx6600 ekran kartı kullanıyorum oynayamadığım oyun yok gibi bir şey. sadece işlemci tabanlı oyunlarda(valorant,cs go vb.) 300+ fps göremiyorum. i3 12100f işlemci ryzen 5 2600den daha iyi bir işlemci fiyatına göre de avantajlı gözüküyor. belki daha ucuza internetten tek tek toplanabilir ama durumunuz internetten almaya müsait olmadığı için alınabilinir.
önümüzdeki 2 sene rahatlıkla getirir. sonrası için söz veremiyorumgenellikle bende valorant cs tarzı oyunlar oynayacağım bu sistem uzun süre götürür mü
kasa ve psu kötü diyorlar bende alacağımda karar veremedim gaming gen tr de bunun gibi sistem var ama daha iyi parçalarla oluşmuş tek kötü yanı kargo sağlam gelmemesi özensiz oluşu bazılarına şansa sağlam geliyor bayisine uzak şehirde yaşıyorum banada sağlam gelirmi tedirginimmerhabalar fiyatına göre güzel parçalardan oluşmuş tercih edebilirsiniz düşünmeden al bence asus parçalarının 3 yıl garantili ürünler