5k civarına ekran kartsız sistem alıp ekran kartını ayrıca takacağım rx6600 6k seviyelerinde ama i3 12100f ve rx6600'lü sistemi 550W 80+ psu besler mi kararsız kaldım?
Yahu ne düzgün PSU’su 550W gold PSU ile Rtx3070 bile besleyebilirsiniz ki kısa bir Google araştırması ile görebilirsiniz rx6600 kaç Watt çekiyor zaten 150 bilemeden 190Düzgün marka bir PSU ile rahat besler.
Neden yükseldin? Abidik gubidik markalara dikkat etsin. Sabah sabah adamı deli edersiniz ya, rahatlıkla besler demişiz düzgün marka demişiz gitsin Turbox(!) alsın o zaman.Yahu ne düzgün PSU’su 550W gold PSU ile Rtx3070 bile besleyebilirsiniz ki kısa bir Google araştırması ile görebilirsiniz rx6600 kaç Watt çekiyor zaten 150 bilemeden 190
besler ama psu markası ne dandikse...5k civarına ekran kartsız sistem alıp ekran kartını ayrıca takacağım rx6600 6k seviyelerinde ama i3 12100f ve rx6600'lü sistemi 550W 80+ psu besler mi kararsız kaldım?
Wut ne yükselmesi yahu ne dedim ki adama, zaten belirttim ‘Gold’ besler diye Turbox’un gold Psu su var ise söyle gideyim alayım zaten alsa alsa Fsp’nin 550W ortalama altı psu sunu alacak onda da güç kaybı olsa olsa %7 olacak dediğim gibi Rx6600 160tdp harcıyormuş yine benim dediğime geliyor sabah kahveni mi içmedin bana patladın anlamadım kiNeden yükseldin? Abidik gubidik markalara dikkat etsin. Sabah sabah adamı deli edersiniz ya, rahatlıkla besler demişiz düzgün marka demişiz gitsin Turbox alsın o zaman.
Kanka sen bana tepki gösterdin farkında mısın? Turbox'u da ironi olarak söyledim gitsin FSP alsın eyvallah bilinmedik bi markadan korunmasını söyledim. Aynı kartı ben kullanıyorum farkındayım ne kullandığının zaten.Wut ne yükselmesi yahu ne dedim ki adama, zaten belirttim ‘Gold’ besler diye Turbox’un gold Psu su var ise söyle gideyim alayım zaten alsa alsa Fsp’nin 550W ortalama altı psu sunu alacak onda da güç kaybı olsa olsa %7 olacak dediğim gibi Rx6600 160tdp harcıyormuş yine benim dediğime geliyor sabah kahveni mi içmedin bana patladın anlamadım ki