Neler Yeni

İ3 9100f Ve RX 570li Sistem Kasıyor

Farway

80+ Silver
O antivürüs güncelmi en başta? SSD HDD sorup duruyorlarda sistemin açılışında acaba bir yavaşlık oyunun açılışında bir sıkıntı varmı? Ayrıca bu iş 1 günde anlıkmı oldu? en son bilgisayara neler indirdin ne kurdun bu iş olduğunda?

Wasp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Miraç Akkaş
O antivürüs güncelmi en başta? SSD HDD sorup duruyorlarda sistemin açılışında acaba bir yavaşlık oyunun açılışında bir sıkıntı varmı? Ayrıca bu iş 1 günde anlıkmı oldu? en son bilgisayara neler indirdin ne kurdun bu iş olduğunda?
evet güncel sistem açılışta evet var hoşgeldiniz ekranında bekliyor oyunun açılmasında da yavaşlık oluyor ve 1 günde olmadı yaklaşık 1 aydır var ama şu 2 - 3 haftada çok düştü fpsler

Farway

80+ Silver
Bu arada hala boşta ekran kartı kullanımı kaç söylemedin işlemci kullanımın kaç onuda söylemedin ısıl değerlerinide at furmark test yapılırken

Wasp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Miraç Akkaş
Bu arada hala boşta ekran kartı kullanımı kaç söylemedin işlemci kullanımın kaç onuda söylemedin ısıl değerlerinide at furmark test yapılırken
anti aliasing kaç olsun?

Farway

80+ Silver

Wasp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Miraç Akkaş
1620111683051.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

yaptım

Farway

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

yaptım
Kart problemsiz gözüküyor gibi sadece fanlar neden %87 de neyse oraya çok takılmaya gerek yok şimdide işlemciye bi test yapıştır afillisinden prime95 dicem bu biraz ağır occt veya cpu z olabilir

Bide memorytest86 ile ram testi yaptır bakam ne çıkacak. testleride 1 dk yapma şöyle bi 3-4 dk çalışsın yine

Wasp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Miraç Akkaş
Kart problemsiz gözüküyor gibi sadece fanlar neden %87 de neyse oraya çok takılmaya gerek yok şimdide işlemciye bi test yapıştır afillisinden prime95 dicem bu biraz ağır occt veya cpu z olabilir

Bide memorytest86 ile ram testi yaptır bakam ne çıkacak. testleride 1 dk yapma şöyle bi 3-4 dk çalışsın yine
anladım yapıyorum

hocam cpu z den nasıl yapıcaz testi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,792
Üyeler
168,845
Son üye
rachid ghezzal
Top Bottom