Neler Yeni

i5 10400f ısınma stok fan

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Alptekin-ASAN
güzel bir kule tipi soğutucu al rahatına bak imzamdakine bak max 65 gördüm oda hem yayın acıp hem render yaptım (not:kışındı oda soğuktu)
bu attığınızda stok fanın yerine mi takılıyor snowman t6 dan bahsediyorsunuz sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

75 derece çok fazla değil ki? Yine de almak istiyorsan 400 liralık soğutuculara gerek yok, 100 liralık Freezer HD2.0'ı al geç.
en azından yayın ve render durumlarında max 75 olsun istiyorum boşta sadece oyun oynarken 75 olması yayın ve render konusunda çok yükseklere çıkar gibi hissettiriyor

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
bu attığınızda stok fanın yerine mi takılıyor snowman t6 dan bahsediyorsunuz sanırım

en azından yayın ve render durumlarında max 75 olsun istiyorum boşta sadece oyun oynarken 75 olması yayın ve render konusunda çok yükseklere çıkar gibi hissettiriyor
satıp amd'ye geçseniz belki sizin için daha iyi olabilir

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
daha işlemciyi alalı 2 gün oldu hocam ve amd işlemcilerde ısınıyor diye biliyorum hepsi için ekstra fan alın diyorlar
amd render tarafında intelden daha iyi bunun hakkında konuşmaya gerek yok biraz pahalı ama render yapıcak kişilerin o fiyat farkını vermesi gerektiğini düşünüyorum.İntelin stok fanı amd'ye göre çok kötü eğer amd'nin stok fanı olsaydı bu değerleri alıcağınızı düşünmüyorum.

Buldo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan hüseyin bilgili

anakart ile takılı gelen plastik aparatlar var stock fanı takmak için çıkardığın onları geri takıp yerleştirecen vidasız geçirmeli evet snowma t6 ultra

kaangms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Kaan Gümüş

bende de i5 10400f var kısın 25 dereceye kadar düşüyordu aynı durumda suan 2 tane oyun acık ve ortalama 38-40 derecelerde geziyor. İzmir sıcaklıgıda suan sabah saatlerinde 32-33 derecelerde yani yaz gününde 75 derecelere cıkması normal. Bende t6 ultra var :)

1624692846206.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,062,737
Üyeler
168,825
Son üye