OğuzKağan08
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
dolar yüksek onu kimse inkar edemez ama bu fiyata daha iyisi toplanır sankiŞu an ki durumumuzda fiyat çok iyi
Son düzenleme:
dolar yüksek onu kimse inkar edemez ama bu fiyata daha iyisi toplanır sankiŞu an ki durumumuzda fiyat çok iyi
Göster örnek ver olmazdolar yüksek onu kimse inkar edemez ama bu fiyata çok daha iyisi toplanır sanki
Gayet iyi.7.096
link var mı sistemin
Nasıl kazık? 7096₺'ye güzel bir sistem.kazık. Vatan'dansa normal
teşekkür ederimINTEL 10400-MSI RTX2060 VENTUS XS 6GOC-B460M-A PRO-KINGSTON 500GB NVME-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 10400-MSI RTX2060 VENTUS XS 6GOC-B460M-A PRO-KINGSTON 500GB NVME-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
rtx 3000leri bekle. Çıkınca biz sana toplarız rtx 3060lı bir sistemGöster örnek ver olmaz
düşününce evet fena değil ama belki daha iyisi toplanır. RTX 3000leri beklesi en iyisiNasıl kazık? 7096₺'ye güzel bir sistem.
aga 3000 serisi ne zaman çıkıcak fiyatlar ne olcak hiç belli değil bence fiyatı şuan buyken almak daha mantıklı değil mirtx 3000leri bekle. Çıkınca biz sana toplarız rtx 3060lı bir sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:
düşününce evet fena değil ama belki daha iyisi toplanır. RTX 3000leri beklesi en iyisi
reis maks. 1 aya taş çatlasın 6 haftaya çıkar fiyatları da çok çok yüksek olmaz zaten 2000lerin fiyatları iyice düşer aynı sistemi daha ucuza toplayabiliraga 3000 serisi ne zaman çıkıcak fiyatlar ne olcak hiç belli değil bence fiyatı şuan buyken almak daha mantıklı değil mi
öyle diyorsun haklısın da dolar kuru maalesef yükselmeye devam ediyor bundan dolayı pek bir şey düşüceğini sanmıyorum benreis maks. 1 aya taş çatlasın 6 haftaya çıkar fiyatları da çok çok yüksek olmaz zaten 2000lerin fiyatları iyice düşer aynı sistemi daha ucuza toplayabilir
Bende çok bekledim zaten daha bekleyememöyle diyorsun haklısın da dolar kuru maalesef yükselmeye devam ediyor bundan dolayı pek bir şey düşüceğini sanmıyorum ben
Rtx 3000 lerin en düşüğü 4000 tl civarı olcak diye biliyorumreis maks. 1 aya taş çatlasın 6 haftaya çıkar fiyatları da çok çok yüksek olmaz zaten 2000lerin fiyatları iyice düşer aynı sistemi daha ucuza toplayabilir
3060 hakkında bir bilgim yok 7k bütçen varsa 3070 çıkıcak en az şuanlık diye biliyorum onunla da toplayamazsınBende çok bekledim zaten daha bekleyemem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rtx 3000 lerin en düşüğü 4000 TL civarı olcak diye biliyorum