Neler Yeni

i5 11400f soğutucu önerisi

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
arkadaşlar çok bir bütçem yok işlemciyi turbo boost ile kullanıyorum biraz ses yapıyor ve valorantta 80-87 dereceleri görüyorum bütçem 200tl

Snowmanın hangi modellerini önerirsiniz yoksa SilverStone KR03 mu alayım @Ckribrahim sen anlarsın reis soğutucudan bir önerin olur mu?​

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
arkadaşlar çok bir bütçem yok işlemciyi turbo boost ile kullanıyorum biraz ses yapıyor ve valorantta 80-87 dereceleri görüyorum bütçem 200tl

Snowmanın hangi modellerini önerirsiniz yoksa SilverStone KR03 mu alayım @Ckribrahim sen anlarsın reis soğutucudan bir önerin olur mu?​

Kr03 al bence. Yada ucuz Snowman M400 bulursan o olabilir. Sanırım ismi m400 dü.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,808
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Snowman M200 alabilirsin, bugün bakmıştım trendyolda stoğu vardı. Gayet yeterli olur senin için. Abdullah abi videosunu da çekmişti izleyebilirsin.

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kr03 al bence. Yada ucuz Snowman M400 bulursan o olabilir. Sanırım ismi m400 dü.
1677361776768.png

abi bundan bahsediyorsan galiba satılmıyor bir yerde ama silverstone daha kafama yattı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Snowman M200 alabilirsin, bugün bakmıştım trendyolda stoğu vardı. Gayet yeterli olur senin için. Abdullah abi videosunu da çekmişti izleyebilirsin.
DA'da forumda ses yapıyor vs diyen olmus ona da tereddütlerim vardı ama izlicem videosunu teşekkür ederim

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,808
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
DA'da forumda ses yapıyor vs diyen olmus ona da tereddütlerim vardı ama izlicem videosunu teşekkür ederim
Yok la, stok soğutucudan daha sessiz diyene çok denk geldim ben. Bu arada Silverstone da iyi, m200'le pek farkı olmaz zaten içine hangisi daha çok sinerse onu al bence.

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
Yok la, stok soğutucudan daha sessiz diyene çok denk geldim ben. Bu arada Silverstone da iyi, m200'le pek farkı olmaz zaten içine hangisi daha çok sinerse onu al bence.
çok sağolasın kardeşim alacağım umarım hem stok fanın setupta bıraktığı çirkinlik geçecek hem de ses ısı problemleri gidecek. aldıgımda güncellerim burayı

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,808
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
çok sağolasın kardeşim alacağım umarım hem stok fanın setupta bıraktığı çirkinlik geçecek hem de ses ısı problemleri gidecek. aldıgımda güncellerim burayı
Ne demek rica ederim. i5 9500 var bende de, snowman m200 almayı düşünüyorum yakın zamanda. Güncellemeni bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
BERK DEVRİM KARA

Rampage iced 120-rgb kullanıyorum çok memnunum

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
bu m200 rgb değil mi? ya kırmızı ya mavi ledlisi var trendyolda

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,808
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
bu m200 rgb değil mi? ya kırmızı ya mavi ledlisi var trendyolda
RGB stokları tükenmişti sanırım. Çatır çatır satıldığı için dayanmıyor. Valla ne yalan söyleyim ben alacak olsam RGB'sini alırdım bi şekilde. Tek renk pek hava katmıyor kasaya.

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
RGB stokları tükenmişti sanırım. Çatır çatır satıldığı için dayanmıyor. Valla ne yalan söyleyim ben alacak olsam RGB'sini alırdım bi şekilde. Tek renk pek hava katmıyor kasaya.
darkfreezer x93 nasıldır ?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,808
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
darkfreezer x93 nasıldır ?
Gayet iyi. Teknobiyotikte fiyatı uygun alabilirsin bence. Performans olarak konuda bahsettiklerimizden farkı olmaz.

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
Gayet iyi. Teknobiyotikte fiyatı uygun alabilirsin bence. Performans olarak konuda bahsettiklerimizden farkı olmaz.

aynen hocam fiyatını iyi buldum bende. bunu almayı düşünüyorum

Top Bottom