Neler Yeni

İ5 12400f ve rx6700xt için rdr 2 hangi grafik ayarında olmalı

Agony13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alper Kuloğlu
Arkadaşlar hangi grafik ayarlarında yapıyım oyunun default ayarşarı bazısı ultra bazısı low onda kalsınmı o şekilde benchmark yaptım min90 max 160 ort 130 çıktı hikayeli oyun için fazla ayarları biraz daha yükseltip ortalama 90 100 fpa te oynamak daha iyi olabilir ama ayarları nasıl yapıcam bilmiyorum bilen biri varmı veya bakabileceğim bid video var mı
1080p oynuyorum

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar hangi grafik ayarlarında yapıyım oyunun default ayarşarı bazısı ultra bazısı low onda kalsınmı o şekilde benchmark yaptım min90 max 160 ort 130 çıktı hikayeli oyun için fazla ayarları biraz daha yükseltip ortalama 90 100 fpa te oynamak daha iyi olabilir ama ayarları nasıl yapıcam bilmiyorum bilen biri varmı veya bakabileceğim bid video var mı
1080p oynuyorum
Fulle gitsin.

Ysuflix

80+ Gold
2k mid high uygun bence

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
1080p oynuyorum
YouTube da rdr 2 best setting diye arattır videolar var hocam bütün ayarları sona çekmek en iyisini seçmek anlamına gelmiyor

TahinPekmez

80+ Silver
1080p oynuyorum
oto ayarda kalsin

Agony13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alper Kuloğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam normalde full ayarların bir tık altında oynuyordum
şöyle bir video gördüm bunu yaptık oyunda hem fps arttı oyun akıcılaştı hem görüntü kalitesine aman aman bir etki olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

2k mid high uygun bence
Hocam 1080p oynuyorum
şu videodaki ayarları uyguladım bunlarda high mid zaten hocam hem fps arttı oyun akıcılaştı hem görüntü kalitesine aman aman bir etki olmadı

YouTube da rdr 2 best setting diye arattır videolar var hocam bütün ayarları sona çekmek en iyisini seçmek anlamına gelmiyor
Hocam çok haklısınız bu videodaki adam sizin dedikleriniz diyor video başlığıda zaten ultra ayalar kabusunuz olmasın
bu video dediğinz custom ayarları veriyor galiba ben bunları uyguladım

oto ayarda kalsin
Hocam oto ayardaydı fulledim sonra default yap ayarına tıklıyorum sadece birkaç şey değiştiriyor bende üstte attığım videodaki ayarları yaptım

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,249
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
1080p oynuyorum
Hocam gizli bilgi
Ben RX570 im varken saatlerce uğraşıp en güzel ve sıkıntısız olarak bu ayarları bulmuştum ve 50-60 fps bitirdim bu ayarlarda.
Yeni rx7600 aldım, oyuna girdim fulledim sonra bu ayarları denedim aşırı bir fark göremedim ama bununla 120-130fps falan alıyordum.

Agony13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alper Kuloğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam gizli bilgi
Ben RX570 im varken saatlerce uğraşıp en güzel ve sıkıntısız olarak bu ayarları bulmuştum ve 50-60 fps bitirdim bu ayarlarda.
Yeni rx7600 aldım, oyuna girdim fulledim sonra bu ayarları denedim aşırı bir fark göremedim ama bununla 120-130fps falan alıyordum.
sağolun hocam yt de başka bir videro buldum onu yaptım şuan iyi gibi çoğu ayar high bazısı medium bazısı ultra benzer sizin attığınızla denerim bunu da bende rx 6700xt ile dediğim ayarda 100 120 fps oynuyorum sadece bir şey soracağım fsr açınca taa keskinleştirme kapanıyormuş oyun bulanıklaşıyormuş bunu nasıl çzöebilirim biliyor musunuz acaba

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,249
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
sağolun hocam yt de başka bir videro buldum onu yaptım şuan iyi gibi çoğu ayar high bazısı medium bazısı ultra benzer sizin attığınızla denerim bunu da bende rx 6700xt ile dediğim ayarda 100 120 fps oynuyorum sadece bir şey soracağım fsr açınca taa keskinleştirme kapanıyormuş oyun bulanıklaşıyormuş bunu nasıl çzöebilirim biliyor musunuz acaba
FSR açmayın hocam, fsr açtığımda her iki kartımda da dönüşlerde karakterde falan piksellik oluyor çok kötü bir görüntü. Kapalı dursun FSR

Top Bottom