tunahan3466
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Merhaba sistem uyumlu mu? parçalar
Anakart düşüm kalmış onun dışında iyi fiyat neydiMerhaba sistem uyumlu mu? parçalarAlıntıyı görüntüle
Değil anakart çok zayıf o işlemciye. Ek olarak ekran kartı da sistem fiyatı çok ucuz değilse zayıf kalmış. Bütçe söyle ona göre sistem önereyim bunu alma.Merhaba sistem uyumlu mu? parçalarAlıntıyı görüntüle
Anakart yetersiz, b760 alın K serisi için.Merhaba sistem uyumlu mu? parçalarAlıntıyı görüntüle
O anakartla işlemciden tam performans alamazsın fiyat normal34.000 geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İyimi
Alamazsın. O anakartla maksimum 100W'a kadar çıkar. Oda uzun vadede VRM bölgesini aşırı ısındırır. Yarı yarıya performans kaybı oluyor.İnternetten baktım donanım arşiv kanalından kötü anakartla bile aynı FPS alıyor
8 faz vram varsa sorun yok bu anakartlar genelde 3 5 faz oluyorİnternetten baktım donanım arşiv kanalından kötü anakartla bile aynı FPS alıyor
Tabi siparişi iptal etmeleri lazım teslim almamışsın sonuçta ama monitör için iade almayabilirler.Sorun varmı performans düşürür mü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bı sorum olacaktı dün sistem aldım ama tek çekim yaptım bugün Akbank kartım geldi 5 ay taksit yapıyor peşinatsiz şimdi bana monitör vermişlerdi bı kere taktım bu kadar pcyi almadım 1 hafta sonra vercez dediler iade olurmu yani Akbank kartıyla baştan alayım yaparlarmı