Neler Yeni

i5 9400f rx 580 li sisteme windows 11 kurulurmu

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
Arkadaşlar merhaba benim bilgisayarın ramini 16 gb yapmak ve psu nun fanından gelen sesi düzelttirmek için bilgisayarcıya gittik orda işte işlemleri hallettik termal macun falan yeniledik temizledik bilgisayarı açtık gayet iyiydi abi dedi windows 11 mi kurdun dedi bende evet dedim windows 10 a düşür sana daha iyi olur dedi benimde aklıma takıldı bi size danışayım dedim sizce düşürmelimiyim windows 10 ssd ye kuracağım ram 16 gb işlemci ve ekran kartı başlıkta yazıyor zaten

Huskær

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Teoman
Sistemin aynısı bende var windows 10 ile kullanıyorum gayette memnunum, windows 11 denemedim ama bence gereksiz, bilgisayarcı doğru söylemiş

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba benim bilgisayarın ramini 16 gb yapmak ve psu nun fanından gelen sesi düzelttirmek için bilgisayarcıya gittik orda işte işlemleri hallettik termal macun falan yeniledik temizledik bilgisayarı açtık gayet iyiydi abi dedi windows 11 mi kurdun dedi bende evet dedim windows 10 a düşür sana daha iyi olur dedi benimde aklıma takıldı bi size danışayım dedim sizce düşürmelimiyim windows 10 ssd ye kuracağım ram 16 gb işlemci ve ekran kartı başlıkta yazıyor zaten
Sistemin Windows 11 kaldırır da Windows 10 hala daha iyi bence. Tercih meselesi.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Hayır gerek yok düşürmene. Windows 11 ile güzelce yoluna devam, bazen abilerde hata yapar :D.

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır gerek yok düşürmene. Windows 11 ile güzelce yoluna devam, bazen abilerde hata yapar :D.
:D performans artışı olmaz demi
Mesaj otomatik birleştirildi:

performansla ilgili çok bir şey farkedermi
Sistemin Windows 11 kaldırır da Windows 10 hala daha iyi bence. Tercih meselesi.
Sistemin aynısı bende var windows 10 ile kullanıyorum gayette memnunum, windows 11 denemedim ama bence gereksiz, bilgisayarcı doğru söylemiş

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
:D performans artışı olmaz demi
Mesaj otomatik birleştirildi:

performansla ilgili çok bir şey farkedermi

Performans açısından Win 11 yer yer daha iyi olabiliyor zaten yeni oyunlar veya güncellemeler çıktıkça yeni windows sürümlerini istiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,151
Üyeler
166,700
Son üye
Necdet Bahadır Çapkın
Top Bottom