Neler Yeni

Yardım I5-9400F TURBO BOOST FREKANSINA ÇIKMIYOR

Aslanalp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğitalp aslıyüce
Başlıkta belirttiğim gibi işlemcim istediğim frekanslarda çalışmıyor. Şu an 2,89 GHz hızında çalışıyor önceleri 4.10 GHz hızında çalışıyordu donanım değişikliği yapmama rağmen aniden düştü. Sistemim masaüstüdür oyunlarla zorlamama rağmen yükselmiyor. ekran kartıyla darboğaz yapmaya başladı. Bu sebeple tecrübe sahibi arkadaşlardan yardım istiyorum şimdiden teşekkürler.

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Eymen Gürel
Ekran Kartı nedir?

Aslanalp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğitalp aslıyüce
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran Kartı nedir?
Kusura bakmayın yazmayı unutmuşum 1660SUPER
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran Kartı nedir?
?

Başlıkta belirttiğim gibi işlemcim istediğim frekanslarda çalışmıyor. Şu an 2,89 GHz hızında çalışıyor önceleri 4.10 GHz hızında çalışıyordu donanım değişikliği yapmama rağmen aniden düştü. Sistemim masaüstüdür oyunlarla zorlamama rağmen yükselmiyor. ekran kartıyla darboğaz yapmaya başladı. Bu sebeple tecrübe sahibi arkadaşlardan yardım istiyorum şimdiden teşekkürler.
Heavy load testine soktum 40 derecenin üstüne bile çıkmıyor. Normalde kule tip 3 fanlı soğutucuya rağmen 50 derece görüyordu, şimdi ise hiç çalışası yok gibi görünüyor.

Son düzenleme:

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Eymen Gürel
Kusura bakmayın yazmayı unutmuşum 1660SUPER

?

Heavy load testine soktum 40 derecenin üstüne bile çıkmıyor. Normalde kule tip 3 fanlı soğutucuya rağmen 50 derece görüyordu, şimdi ise hiç çalışası yok gibi görünüyor.
Format deneyebilirsiniz, ekran k darboğaz vs yok.

Aslanalp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğitalp aslıyüce
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Format deneyebilirsiniz, ekran k darboğaz vs yok.
Format 2 kere attım, bios update yaptım, chipset güncelledim yine de düzelmedi. Bottleneckin sebebi işlemcinin ekran kartına yetememesi eskiden ucu ucuna yetiyordu şimdi yetmiyor.

Top Bottom