isimsizüye
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
canın sağolsun ray tracing kökle ha boşamı alıyoruzSistem canavar hocam, şimdiden hayırlı olsun.
Bi tur binerim hee
canın sağolsun ray tracing kökle ha boşamı alıyoruzSistem canavar hocam, şimdiden hayırlı olsun.
Bi tur binerim hee
Mhz değerini artırırken cl değerinde düşüş yaşadığına emin misin?Kanka galax almazsam Asus Dual alacağım @Rambo_87 kullandığı
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuanki sistemimde bile kullanıyorum overlock ramler elimde
hayır. 3600Mhz CL 14 yaptık overlock.Mhz değerini artırırken cl değerinde düşüş yaşadığına emin misin?
bencede @Rambo_87 60 65 geçmiyor dedi Derece olarakAsus Dual daha iyi olur bence.
teşekkürler.bu sistem süper
bencedegüzel bence
Şeyden dolayı dedim B550 lerde Asus Prime olanlar giriş seviyesi ama Intelde öyle değilmiş demekkiAnakart daha ne kadar iyi olacak ? 10 numara 5 yıldız anakart.
Evet intelde sağlamŞeyden dolayı dedim B550 lerde Asus Prime olanlar giriş seviyesi ama Intelde öyle değilmiş demekki
2.000 liraya alıyorum ben Asus Prime Z490-AAynı fiyat bandında z490 gaming edge olabilir anakart kendimde aldım bu arada geçen hafta
Orasını sen düşünEfsane olmus kaç böbrek bu uzay mekiği?
Galax almazsam Asus Dual tabikideEkran kartını asus dual yap. Muhteşem.
Ben 1700 e aldım gg den asustan çok daha iyi.2.000 liraya alıyorum ben Asus Prime Z490-A
10 numara 5 yıldız hocam bereketini görün sistemin Ama o kasa şahsen benim hoşuma gitmiyor. Mastercase H500M fln daha çok hoşuma gidiyor.Ayın sonunda düşündüm artık dostlar param yatıyor 30 unda. konu açmakdan bende sıkıldım görüşlerinizi almak isterim.
Bakın Lütfen Ryzen İşlemci önermeyin istemiyorum. intel istiyorum.
İşlemci: İ7 10700K
Anakart: Asus Prime Z490-A
Ram. 2x8Gb 16Gb Ram Crucial Ballistix 3000Mhz Cl 15 Overlockla 3600Mhz Cl 14
SSD: Adata XPG SX8200 Pro 1Tb
İşlemci Soğutucu: SilverStone PF360
Ekran Kart: Galax Ex RTX 2080 Super
Kasa: Asus Rog Helios
Güç Kaynak: Seasonic 750W+ 80 Gold