Neler Yeni

İ7 6700K İşlemcisi için hava soğutma önerisi

Omerogluf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Ömeroğlu

cemilalkis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Cemil Alkış
msi

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Msi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Msi

Omerogluf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Ömeroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim yazdıklarıma nazaran önerebileceğiniz başka bir model var mı?

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
MSI alabilirsin, gayet iyi bir soğutucu.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Core Frozr S veya MasterAir MA410P RGB alınabilir. Eğer bütçeyi 580 ₺'ye çıkartabilirseniz MasterAir MA610P RGB modeli var, o çok daha iyi. Eğer RGB'ye gerek yok derseniz de Freezer 34 Duo Esports alabilirsiniz.

Omerogluf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Ömeroğlu
Core Frozr S veya MasterAir MA410P RGB alınabilir. Eğer bütçeyi 580 ₺'ye çıkartabilirseniz MasterAir MA610P RGB modeli var, o çok daha iyi. Eğer RGB'ye gerek yok derseniz de Freezer 34 Duo Esports alabilirsiniz.

Cevabın için teşekkür ederim. CM MA610P modelini sipariş ettim beklemedeyim.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Cevabın için teşekkür ederim. CM MA610P modelini sipariş ettim beklemedeyim.
Hayırlı uğurlu olsun efendim. Elinize geldiği zaman tecrübelerinizi ve değerlerinizi paylaşırsanız çok iyi olur.

Omerogluf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Ömeroğlu
Hayırlı uğurlu olsun efendim. Elinize geldiği zaman tecrübelerinizi ve değerlerinizi paylaşırsanız çok iyi olur.
Öncelikle teşekkür ederim. toplam 5 iş günü içerisinde elime ulaştı ürün. CM MA610P modelini aldığım için çok mutluyum. Öncesinde Akasa Venom 240mm lik sıvı soğutma kullanıyordum ve baya eskimişti. CM'yi takmadan önceki değerlerim ise boşta iken 50 derece, oyun esnasında ise 90-100 derecelere kadar çıkıyordu. CM'yi kurduktan sonra boştaki sıcaklık değeri 25 dereceye kadar düştü. Oyun esnasında ise şimdiye kadar max 60-65 dereceleri gördüm. Dereceleri referans olarak aldığım oyun ise GTA V. Oyunu bütün ayarları ultra da oynuyorum. İşlemcisi için soğutucu almak isteyenler varsa bütçelerine göre kesinlikle tavsiye ederim.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Öncelikle teşekkür ederim. toplam 5 iş günü içerisinde elime ulaştı ürün. CM MA610P modelini aldığım için çok mutluyum. Öncesinde Akasa Venom 240mm lik sıvı soğutma kullanıyordum ve baya eskimişti. CM'yi takmadan önceki değerlerim ise boşta iken 50 derece, oyun esnasında ise 90-100 derecelere kadar çıkıyordu. CM'yi kurduktan sonra boştaki sıcaklık değeri 25 dereceye kadar düştü. Oyun esnasında ise şimdiye kadar max 60-65 dereceleri gördüm. Dereceleri referans olarak aldığım oyun ise GTA V. Oyunu bütün ayarları ultra da oynuyorum. İşlemcisi için soğutucu almak isteyenler varsa bütçelerine göre kesinlikle tavsiye ederim.
Çok sağ olun hocam bilgilendirdiğiniz için 🥰. İsterseniz Kullanıcı İnceleme'leri kategorisinde bu soğutucuyla ilgili rehber bir konu açabilirsiniz. Alacak olanlara sizin konunuzu gösteririz.

Omerogluf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Ömeroğlu
Çok sağ olun hocam bilgilendirdiğiniz için 🥰. İsterseniz Kullanıcı İnceleme'leri kategorisinde bu soğutucuyla ilgili rehber bir konu açabilirsiniz. Alacak olanlara sizin konunuzu gösteririz.
Rica ederim ve denicem:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,792
Üyeler
168,845
Son üye
rachid ghezzal
Top Bottom