Sistem özelliklerim
8gb ram
Gt 730
İ7 860
Bu sistemde valorant kaç fps oynarım 1024x de
İntelde 1-2-3. nesiller birbirine yakın ve güçleri İ7 için fena değil. İntelde 4. nesilde büyük bir sıçrama var.aslında iyi fps veriyormuş hocam ama siz bi girip deneyin yine 1. nesil i7 ler bu kadar fps nasıl veriyor pek bilmiyorum 1. nesilleri. 3. nesildi sanırım fx 6100 ile 40fps üstü göremiyorum her şey kapalı halde.
Kral ben bu sistemi iPhone 6 verip ve huawei p smart 2019 verip alaçaiım ama iPhone 6 nın ekran değişmesi lazım daha almadımaslında iyi fps veriyormuş hocam ama siz bi girip deneyin yine 1. nesil i7 ler bu kadar fps nasıl veriyor pek bilmiyorum 1. nesilleri. 3. nesildi sanırım fx 6100 ile 40fps üstü göremiyorum her şey kapalı halde.
Senin pc de sorun varaslında iyi fps veriyormuş hocam ama siz bi girip deneyin yine 1. nesil i7 ler bu kadar fps nasıl veriyor pek bilmiyorum 1. nesilleri. 3. nesildi sanırım fx 6100 ile 40fps üstü göremiyorum her şey kapalı halde.
İ7 860 zaten fx 6100 den iyiaslında iyi fps veriyormuş hocam ama siz bi girip deneyin yine 1. nesil i7 ler bu kadar fps nasıl veriyor pek bilmiyorum 1. nesilleri. 3. nesildi sanırım fx 6100 ile 40fps üstü göremiyorum her şey kapalı halde.
iphone 6 ve huawei p smart 2019 ortalama kaç tl yapıyor ?Kral ben bu sistemi iPhone 6 verip ve huawei p smart 2019 verip alaçaiım ama iPhone 6 nın ekran değişmesi lazım daha almadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin pc de sorun var
Mesaj otomatik birleştirildi:
İ7 860 zaten fx 6100 den iyi
Huawei bin TL desek iPhone 6 nın ekranı 600 TL yaptırmasıiphone 6 ve huawei p smart 2019 ortalama kaç TL yapıyor ?
yani toplam kaç tl ve sistem özelliklerini atarmısınHuawei bin TL desek iPhone 6 nın ekranı 600 TL yaptırması