ama işlemciyi stokta kullanıyorum oc yapmadımSanmam yapıcağını, olsa bile çok az olur hissetmessin.
ama işlemciyi stokta kullanıyorum oc yapmadım
Yapmaz ama rx460 fiyatına daha iyi kartlar vararkadaşlar i7 860 ve rx 460 darboğaz yaparmı bi arkadaşım yapar demişti
nasıl ya youtubede yapanlar varYapamassın zaten onun farkında olarak söyledim. K serisi dışında intel işlemciler OC olmaz.
işlemci onlara darboğaz yapmazmıYapmaz ama rx460 fiyatına daha iyi kartlar var
normalde 750ti alırdımda çok darboğaz olurYapmaz ama rx460 fiyatına daha iyi kartlar var
750ti rx460 ile aynı zaten. Ayrıca darboğaz olması senin oyun performansını etkilemez. Ekran kartını tam performansı ile kullanamazsın ama daha çok FPS alırsın. Psun kaç watt ?nasıl ya youtubede yapanlar var
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemci onlara darboğaz yapmazmı
normalde 750ti alırdımda çok darboğaz olur
psu da değiştircem zaten 250 watt şuan gt 730 kullanıyom750ti rx460 ile aynı zaten. Ayrıca darboğaz olması senin oyun performansını etkilemez. Ekran kartını tam performansı ile kullanamazsın ama daha çok FPS alırsın. Psun kaç watt ?
500w civarı bir psu alıp 1000 1200 TL civarina rx570 alabilirsinpsu da değiştircem zaten 250 watt şuan gt 730 kullanıyom
reis bu işlemcide ayn 570 de kullananlar var ama ben rx 460 diye düşündüm yaşadığım şehirde rx 570 ikinci el zor bulunur500w civarı bir psu alıp 1000 1200 TL civarina rx570 alabilirsin
Yapmaz darboğaz OC ile dsha iyi ikili olurlar yalnız. Anakartın nedir?ama işlemciyi stokta kullanıyorum oc yapmadım
Bütçen nedir RX 480 8GB alalım 1250 lirayareis bu işlemcide ayn 570 de kullananlar var ama ben rx 460 diye düşündüm yaşadığım şehirde rx 570 ikinci el zor bulunur
onu nasıl öğrencem unuttum daYapmaz darboğaz OC ile dsha iyi ikili olurlar yalnız. Anakartın nedir?
Bütçen nedir RX 480 8GB alalım 1250 liraya
CPU Z programından bakabilirsin. Ayrıca param güvende ile alirsin ekran kartını sorun olmazonu nasıl öğrencem unuttum da