Neler Yeni

İade edilmesi ve iade edilmesinin durumu.

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Furkan Özlü
Arkadaşlar selam Gençer Gaming'den bir sistem topladım. Sistem alırken güzeldi. Ama sistem geldiğinde Kargo kutusu zarar görmüş, RAM'lar içinde har hur gelmiş. Kutur kutur sallanıyordu. Tek sağlam şey ekran kartı. İşlemci 90 dereceyi geçiyor. Kablolama çok kötü. Kasadan çok aşırı ses geliyor. Kasadan biraz uzağım oda da klima açık kasanın içinden gelen sıcak hava yüzünden oda ısınıyor :D İade etmek istiyorum. Ama kargoları açarken 2-3 poşeti yırtım. Belki de sadece 1 poşeti yırtmışımdır. Dün geldi 2 gün oldu toplamda. Format atıp iade edebiliyor muyum?

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Arkadaşlar selam Gençer Gaming'den bir sistem topladım. Sistem alırken güzeldi. Ama sistem geldiğinde Kargo kutusu zarar görmüş, RAM'lar içinde har hur gelmiş. Kutur kutur sallanıyordu. Tek sağlam şey ekran kartı. İşlemci 90 dereceyi geçiyor. Kablolama çok kötü. Kasadan çok aşırı ses geliyor. Kasadan biraz uzağım oda da klima açık kasanın içinden gelen sıcak hava yüzünden oda ısınıyor :D İade etmek istiyorum. Ama kargoları açarken 2-3 poşeti yırtım. Belki de sadece 1 poşeti yırtmışımdır. Dün geldi 2 gün oldu toplamda. Format atıp iade edebiliyor muyum?
sistem çalışıyorsa ve fabrikasyon bir arızası yoksa iade edemiyorsun diye biliyorum. önceden 14 günlük iade hakkı vardı sanırım iptal edildi. poşetten kaynaklı iadede sorun olmaz ama ürün çalışıyorsa veya kargodaki hasarı görmene rağmen aldıysan iade işi karışıyor malesef. THH hakkını arayanlar yanıt alabiliyor ama çoğunlukta reddediliyor. sistemin bileşenlerinde bir sıkıntı aramaya çalış çalışmayan bir parça gibi, böyle bişey tespit edebilirsen ve süreç çok geçmediyse iadeyi deneyebilirsin.

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Furkan Özlü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistem çalışıyorsa ve fabrikasyon bir arızası yoksa iade edemiyorsun diye biliyorum. önceden 14 günlük iade hakkı vardı sanırım iptal edildi. poşetten kaynaklı iadede sorun olmaz ama ürün çalışıyorsa veya kargodaki hasarı görmene rağmen aldıysan iade işi karışıyor malesef. THH hakkını arayanlar yanıt alabiliyor ama çoğunlukta reddediliyor. sistemin bileşenlerinde bir sıkıntı aramaya çalış çalışmayan bir parça gibi, böyle bişey tespit edebilirsen ve süreç çok geçmediyse iadeyi deneyebilirsin.
Kendim bozayım çaktırmadan. + olarak işlemci gta 5'te 95 derece gördü. Bilgisayardan odaya sıcak hava yayılıyor böyle 70 derece oda şuan (!)

NightWish2434

80+ Silver
Kendim bozayım çaktırmadan. + olarak işlemci gta 5'te 95 derece gördü. Bilgisayardan odaya sıcak hava yayılıyor böyle 70 derece oda şuan (!)
Hocam çok büyük sıkıntı var iade değilde teknik servisi deneyebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Video çekmediğin için açarken kimse sana güvenmez

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Furkan Özlü
Hocam çok büyük sıkıntı var iade değilde teknik servisi deneyebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Video çekmediğin için açarken kimse sana güvenmez
Çektim :) ama iade etmek istiyorum ben ya

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Çektim :) ama iade etmek istiyorum ben ya
dene bakalım büyük ihtimal reddedip geri gönderecekler, daha sonra THH ile dene onda da iptal edecekler gibi. ryzen 5600 ise işlemci 80-90ları görüyor malesef stok soğutucuda kuletipi işelmci soğutucu alman şifalı oluyor. he diğer açıdan düşünürsek aldığın sistem ucuz ise ileride daha pahalıya alma ihtimalinde var. sakın yukarda yazdığın gibi bozma birşeyi çok kolay anlaşılır bu sefer kendi paranı çöp etmiş olursun.

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Furkan Özlü
dene bakalım büyük ihtimal reddedip geri gönderecekler, daha sonra THH ile dene onda da iptal edecekler gibi. ryzen 5600 ise işlemci 80-90ları görüyor malesef stok soğutucuda kuletipi işelmci soğutucu alman şifalı oluyor. he diğer açıdan düşünürsek aldığın sistem ucuz ise ileride daha pahalıya alma ihtimalinde var. sakın yukarda yazdığın gibi bozma birşeyi çok kolay anlaşılır bu sefer kendi paranı çöp etmiş olursun.
35'e aldım. Aslında sistem çok iyi gerçekten. Ama işlemci ısınıyor ya içime bir oturmadı. Kasayı masaaltından altım ısı sorunum düzeldi.

Albomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ömer Faruk Yücel
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Sistem Toplama, Bilgisayar Bileşenleri ve Ekipmanları
Steam
https://steamcommunity.com/id/Albomer/
Discord
Albomer #2739
Havalarda sıcak odanın fln ısınması normal bence işlemci için sıvı soğutma kullanılabilir, stok iş görmüyor. İade için Gencergaming'i arayıp sorabilirsin vazgeçtim iade etmek istiyorum, ne yapmam gerekiyor diye sor onlar söylerler ama işlemcide soğutucu yoksa sistemde iyi diyorsun o civarlarda ne sistem alırsan al şuan bu havada ısınır.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
Deniz Bey
35 binlik kasada stok soğutucu kullanmak 🤔

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
35'e aldım. Aslında sistem çok iyi gerçekten. Ama işlemci ısınıyor ya içime bir oturmadı. Kasayı masaaltından altım ısı sorunum düzeldi.
35e sistem aldın ve işlemcin ısınıyorsa demekki performanslı bir işlemci kullandın ve üzerine ekstra bir soğutucu eklemedin demek oluyor. bundan canı sıkılıp iade etmek biraz bana garip geldiyse firmaya 35 kere garip gelir :D

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Furkan Özlü
35e sistem aldın ve işlemcin ısınıyorsa demekki performanslı bir işlemci kullandın ve üzerine ekstra bir soğutucu eklemedin demek oluyor. bundan canı sıkılıp iade etmek biraz bana garip geldiyse firmaya 35 kere garip gelir :D
Yok yok sistemden anlamıyorum sabah kuşu Trifact reis :D Sisce sistem nasıl iade etmekten vazgeçtim ısı değerleri normalmiş. Bir de oynadığım oyunda gerçekten zorluyordu. Bir konu açtım benzer bir sebep dolayısı ile bakabilir misiniz rica edersem :) Bu arada işlemci güzelmiş.

Top Bottom