iade kabul ederler mi ?

Carrier

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
374
yaklaşık 1 hafta önce hyperX Pulsefire Haste aldım. Mouse çok kaygan ve hafif hiç alışamadım. Önceden ağır kullandım. Onun yerine Razer Deathadder V2 almak istiyorum ama kutusunu açarken yırtıldı üst kısmı biraz kabul ederler mi ? garantisi duruyor. Amazon prime 1 günde teslimden aldım.

Amazon iade alır. Fakat kutusunun yırtılması etkileyebilir. Hiç kutusu yırtık ürün iade etmedim.

yaklaşık 1 hafta önce hyperX Pulsefire Haste aldım. Mouse çok kaygan ve hafif hiç alışamadım. Önceden ağır kullandım. Onun yerine Razer Deathadder V2 almak istiyorum ama kutusunu açarken yırtıldı üst kısmı biraz kabul ederler mi ? garantisi duruyor. Amazon prime 1 günde teslimden aldım.
bende o klavyeyi almak istiyordum güzel fiyat verirsen almak isterim

Ekler

• Ekran görüntüsü 2022-12-01 211851.png
    Ekran görüntüsü 2022-12-01 211851.png
    36.7 KB · Hit: 49

Ekler

• Ekran görüntüsü 2022-12-01 212356.png
    Ekran görüntüsü 2022-12-01 212356.png
    56.3 KB · Hit: 26
amazondan hiç ürün iade etmedim evden gelip alıyolar mı ?
Aramex evden gelip alıyor ama süreç uzuyor haberin olsun. MNG'ye gidip versen daha hızlı olur. Amazon müşteri hizmetlerine sorduğumda Aramex daha geç onlara ulaştığını söylemişti. Artı olarak kuzenim Aramex seçti fakat gelip almadılar randevu oluşturmasına rağmen. Ben öyle bir sıkıntı yaşamadım ama kuzenim yaşadı.

Aramex evden gelip alıyor ama süreç uzuyor haberin olsun. MNG'ye gidip versen daha hızlı olur. Amazon müşteri hizmetlerine sorduğumda Aramex daha geç onlara ulaştığını söylemişti. Artı olarak kuzenim Aramex seçti fakat gelip almadılar randevu oluşturmasına rağmen. Ben öyle bir sıkıntı yaşamadım ama kuzenim yaşadı.
ben oluşturdum ama aramex. İptal edip MNG seçebilir miyim ?

alırlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,119
Üyeler
183,951
Son üye
UstaSplinterr
Geri