hiç biri ile gönderemezsin hocamBir ibana para atmam lazım ama banka hesabım yok. Şuana kadar papara,paycell,tosla,pep,fastpay i denedim başka önerebileceğiniz varmı.
Maalesef yaşım tutmuyor.Enpara.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Enpara kullan. Aylık ücret yok. EFT Havale işlemlerinde ücret kesintisi yok. 5 yıldır kullanıyorum çok memnunum.
Neden hocam? papara kullanıyordum genelde ama bir ibanda hata veriyor papara.hiç biri ile gönderemezsin hocam
Hocam fastpay para atamıyorum bulunduğum yerde deniz bank atmsi yok. Uygulama ön ödemeli kart kabul etmiyor. Ve ibanıda yok fast payın.Yaş 18 yukarısı ise enpara altı ise fastpay
fastPay'e şu şekilde para yüklenebilir:Hocam fastpay para atamıyorum bulunduğum yerde deniz bank atmsi yok. Uygulama ön ödemeli kart kabul etmiyor. Ve ibanıda yok fast payın.
Acaba sondaki yükleme seçeneği ücret kesiyormu?fastPay'e şu şekilde para yüklenebilir:
- Denizbank ATM'lerinden para yükleyebilirsin.
- Banka debit kartınla para yükleyebilirsin.
- Denizbank vadesiz hesabını bağlayarak doğrudan bakiyeni fastPay içinde kullanabilirsin.
- Farklı bir banka hesabı veya ATM'sinden EFT yapabilirsin. Şube kodu (3278) ve hesap no (alıcı telefon no) girmen yeterlidir.
Bankadan bankaya değişir. Ücretler konusunda bilgim yok. Fakat şöyle bir şey var. FastPay'e atıp oradan IBAN'a atmak yerine direkt ATM'den IBAN'a atsan...Acaba sondaki yükleme seçeneği ücret kesiyormu?
Atm den bir ibana atınca atm hesap istemiyormu?Bankadan bankaya değişir. Ücretler konusunda bilgim yok. Fakat şöyle bir şey var. FastPay'e atıp oradan IBAN'a atmak yerine direkt ATM'den IBAN'a atsan...
Bazıları IBAN'da kabul ediyor.Atm den bir ibana atınca atm hesap istemiyormu?
Neden hocam? papara kullanıyordum genelde ama bir ibanda hata veriyor papara.
Sağolun hocam halletim. Ablamın kartın fastpaya yükledim parayı ordan attım ibana.Parayı yollamak istediğin banka hesabı sizin olsaydı çoğu ön ödemeli kart uygulamasında yapabilirdiniz lakin başkasına göndermek istediğinizde ya çok meşaketli oluyor ya da hiç olmuyor hocam papara için işletme hesabında farklı ibanlardan ücret alabiliyordunuz lakin gönderim de ne oluyor bilmiyorum