Vuudx 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2,658 Dahası Reaksiyon skoru 1,159 İsim Yusuf Karakaya 14 Ocak 2023 #1 Yollarken fatura adresi vs. iban istiyor ama benim kartım yok ve dolayısıyla ibanim da yok, ne yapabilirim?
Yollarken fatura adresi vs. iban istiyor ama benim kartım yok ve dolayısıyla ibanim da yok, ne yapabilirim?
C Cavuskerem 80+ Platinum Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 12,773 Dahası Reaksiyon skoru 6,510 İsim Kerem Çavuş 14 Ocak 2023 #2 ailenden birinin ibanını kullan
Kamina 80+ Platinum Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 11,765 En İyi Cevap 1 14 Ocak 2023 #3 Vuudx yazmış: Yollarken fatura adresi vs. iban istiyor ama benim kartım yok ve dolayısıyla ibanim da yok, ne yapabilirim? Devamı için tıklayın... Güvendiğin arkadaşının ya da ailenin kullan. Yaşın yetiyorsa bankanın birine git iban al.
Vuudx yazmış: Yollarken fatura adresi vs. iban istiyor ama benim kartım yok ve dolayısıyla ibanim da yok, ne yapabilirim? Devamı için tıklayın... Güvendiğin arkadaşının ya da ailenin kullan. Yaşın yetiyorsa bankanın birine git iban al.
Exanimu 80+ Bronze Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 704 Dahası Reaksiyon skoru 373 İsim Comol Ogga 14 Ocak 2023 #4 Dolap hesabının sahibi ve iban sahibi ayni kisi olmalı, eger ailenden birinin veya arkadasinin ibanini kullanacaksan, dolap hesabının tum bilgilerini düzenle, ibanini kullanacagin kişinin bilgilerini gir.
Dolap hesabının sahibi ve iban sahibi ayni kisi olmalı, eger ailenden birinin veya arkadasinin ibanini kullanacaksan, dolap hesabının tum bilgilerini düzenle, ibanini kullanacagin kişinin bilgilerini gir.