Neler Yeni

İç Mimarlık için en mantıklı laptop önerisi?

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Baki Değirmenci
Hali hazırda bir masaüstüm var fakat laptop almam lazım ve malesef fiyat olarak cok yukarlara cıkamam ne önerirsiniz. sadece okula getir götür yapabileceğim ama aynı zamanda programları kullanırken sıkıntı yaşatmayacak bir laptop istiyorum

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Hali hazırda bir masaüstüm var fakat laptop almam lazım ve malesef fiyat olarak cok yukarlara cıkamam ne önerirsiniz. sadece okula getir götür yapabileceğim ama aynı zamanda programları kullanırken sıkıntı yaşatmayacak bir laptop istiyorum
programlar?

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Bütçeni belirtirsen daha iyi olur

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
autocad sketchup blender vesaire gibi programlar
autocad'ı ortalama bi laptop götürür fakat iş 3d vray rendera girdiğinde eli mahkum pahalı cihazlara yönelmen gerek. yani render içinde bütçen kısıtlıysa bence almak ne kadar mantıklı bilemeyeceğim.

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Baki Değirmenci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeni belirtirsen daha iyi olur
şuan bir bütçem yok ama yazıda da belirttiğim gibi fiyat olarak yukarlara cok cıkamam. Masaüstünü 10kya almıştım laptop fiyatları ne kadar olur tam bilmiyorum o yüzden buraya yazmak istedim zaten belli bi fikrim olsun diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

autocad'ı ortalama bi laptop götürür fakat iş 3d vray rendera girdiğinde eli mahkum pahalı cihazlara yönelmen gerek. yani render içinde bütçen kısıtlıysa bence almak ne kadar mantıklı bilemeyeceğim.
ortalama ne kadar ödemem lazım peki render da işin içine girdiğinde cünkü her türlü almam lazım

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
0 laptop alacaksan işini görebilmesi için en az 3050li alman gerekir onlarda 16-17 k gibi fiyatlardan başlıyor

milenix

80+ Gold
şuan bir bütçem yok ama yazıda da belirttiğim gibi fiyat olarak yukarlara cok cıkamam. Masaüstünü 10kya almıştım laptop fiyatları ne kadar olur tam bilmiyorum o yüzden buraya yazmak istedim zaten belli bi fikrim olsun diye.

ortalama ne kadar ödemem lazım peki render da işin içine girdiğinde cünkü her türlü almam lazım
prosyonel işler için 100k+ çıkar
ama profesyonel yapmamayacağın farzederek rtx 3050 laptoplarlar iş görür onlarda 16kdan başlıyordu en son

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
16-22k arasında bir cihaz işini görür.
Asus tuf a15 iyi bir seçim olur; kullanıcı deneyimi olarak tatmin edici. AMA biraz tuzlu.
Acer nitro 5 2022 versiyonu ise oldukça makul fiyatlar ile geliyor. Hp victus bir diğer iyi seçenek

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf

10-20K'ya adam akıllı hızlı render alabilecek ne laptop ne masaüstü bilmiyorum kanka. 10Kya valorant pubg cod oynatan cihazlar bulursun ama render dediğin şey öyle 10-20Kda olmuyor laptopta hele niye aldım ki ben bunu durumu ortaya çıkıyor. hani gittin en baba işlemcili makinayı renderda alayım ama en ucuzu olsun dedin hooop işlemci güçlü ama soğutması zayıf olduğu için ısıyla boğuşmaya başlayacaksın. render iş laptopları baya tuzlu dostum bence 35K dan başlıyor 100Klara kadar çıkıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,870
Üyeler
164,740
Son üye
Ufukceneli
Top Bottom