Neler Yeni

İçe basmayı önleyen tabanlık tavsiyesi verir misiniz

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
Merhaba Arkadaşlar, Hafif İçe Basma Sıkıntım Var Ağrı Sızı vs Olmuyor Ama ayakkabılar da kötü görüntü oluyor sürekli içe basmaktan

bu ayağın o orta kısmı ark diye geçiyormuş sanırım z ark destekli tabanlıklara baktım ama karar veremedim

aranızda içe basma sıkıntısı olup bunu tabanlık ile çözdü ise hangi ürünü aldı söyleyebilir mi ?

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Emre
Merhaba Arkadaşlar, Hafif İçe Basma Sıkıntım Var Ağrı Sızı vs Olmuyor Ama ayakkabılar da kötü görüntü oluyor sürekli içe basmaktan

bu ayağın o orta kısmı ark diye geçiyormuş sanırım z ark destekli tabanlıklara baktım ama karar veremedim

aranızda içe basma sıkıntısı olup bunu tabanlık ile çözdü ise hangi ürünü aldı söyleyebilir mi ?
Takipteyim konuyu

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ

Satan yerlere gidip bi dokunun, bakın. Ben silikon kullandım çok da memnun kaldım diğerleri de yumuşak gibiydi ama sert geldi. Medikalciler satıyordu sanırım. Marka değil de sizin rahatlığınız önemli ayağınız için sonuçta.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Ortopediye gidiyorsun,
Muayene oluyorsun,
Sana özel silikon taban ölçüleri veriyor,
Gisip belirli medikal yerlerden sipariş veriyorsun,
Ayağın rahata kavuşuyor...

Burada konu açıyorsun,
Sana trendyoldsn öneri geliyor,
Onu alıp kullanıyorsun,
Ayağın daha kötü oluyor..

2 yoldan birini seç bakalım..

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
Ortopediye gidiyorsun,
Muayene oluyorsun,
Sana özel silikon taban ölçüleri veriyor,
Gisip belirli medikal yerlerden sipariş veriyorsun,
Ayağın rahata kavuşuyor...

Burada konu açıyorsun,
Sana trendyoldsn öneri geliyor,
Onu alıp kullanıyorsun,
Ayağın daha kötü oluyor..

2 yoldan birini seç bakalım..
ilk yolu aynen uygulamama rağmen iyileşmedi maalesef

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
ilk yolu aynen uygulamama rağmen iyileşmedi maalesef
Ayaktaki o sorunlar iyileşmez. Kalıcıdır. Ameliyat gibi çözümleri olabiliyor bazen. Tabanlıklar anlık olarak basmayı önler ve sağlıklı ilerlemene yardımcı olur. İyileştirmez yani.

Kardeşim çok ileri derece içeri doğru basarak yürüyor. 3-4 yıl evvel doktora gittiğimizde bu şekilde nasıl yürüyebildiğine hayret ettiğini, bir kaç milimetre daha ayağını içeri bassa kesin çözüm ameliyat olduğunu söylemişti. Tabanlı kullanıyor özel yapım. İyileşmeyevek fakat tabanlıkları kullandığı sürece o eski ağrıları da çekmeyecek.

Bu yüzden bu konuda bayağı Bi bilgim var :) pahalı olsada özel tabanlı yaptırıp onu kullan. Kafana göre alacağın tabanlıklar hastalığını daha da ileri götürmek ten başka hiçbirşey yaramayacak.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Ben de düz tabanın tabanlık kullanıyorum.
Kemik yandan baya çıktı onu yontarak küçültebileceklerini söylediler 2 3 yıl önce.
biraz verdikleri metal silikon tabanlık kullandım.
1 yıl öncede flo dan ileri düzey düz ayak için tabanlık aldım fakat bir işe yaramıyor.
Yenisini alacağım yakında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,026
Üyeler
164,598
Son üye
gumushane01
Top Bottom