Neler Yeni

İçime bir türlü sinmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Berkay Arslan
Yeni pc alacağım evde laptop var ama virüslü olduğundan şüpheleniyorum.Virüsü felan silsem de içim rahat etmez.Bilgisayarcılar saçma saçma crack kuruyolar.İnternet cafedende yapmak istemiyorum yeni pcye takacağım içim rahat etmez.Bazı arkadaşlar anlamayabilir beni.Windows deneme sürümü alacağım oda normal pc fiyatından 400tl fazla.Başka yöntem yokmu?

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Yeni PC alacağım evde laptop var ama virüslü olduğundan şüpheleniyorum.Virüsü felan silsem de içim rahat etmez.Bilgisayarcılar saçma saçma crack kuruyolar.İnternet cafedende yapmak istemiyorum yeni pcye takacağım içim rahat etmez.Bazı arkadaşlar anlamayabilir beni.Windows deneme sürümü alacağım oda normal PC fiyatından 400tl fazla.Başka yöntem yokmu?
USB üzerinden windows kurduktan sonra buraya gel:

Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Berkay Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Acil pc alacağım ne diyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

USB üzerinden windows kurduktan sonra buraya gel:
Usbye windows atmayi diyorum sen etkinlestirme.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Acil PC alacağım ne diyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Usbye windows atmayi diyorum sen etkinlestirme.
Hocam windows deneme sürümü 30 günlük zaten bedava sunuluyor üstünede ücretsiz olarak etkinleştirirsen tadından yenmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
safa
Dostum 2 gündür kafaya taktığın şey bu olmasın ya. git net cafeye rufus ile win10 isoyu kur kendi basına flash a pc gelince kurulumunu yap. Atla deve değil basit şeyler bişey olmaz. yada ilk laptop a format at sonra flashla yazdır win10 u

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Yeni PC alacağım evde laptop var ama virüslü olduğundan şüpheleniyorum.Virüsü felan silsem de içim rahat etmez.Bilgisayarcılar saçma saçma crack kuruyolar.İnternet cafedende yapmak istemiyorum yeni pcye takacağım içim rahat etmez.Bazı arkadaşlar anlamayabilir beni.Windows deneme sürümü alacağım oda normal PC fiyatından 400tl fazla.Başka yöntem yokmu?
Rufus ile ESET SysRescue Live yazılımını USB belleğe yazdırıp, boot edip tarama yapınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Berkay Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum 2 gündür kafaya taktığın şey bu olmasın ya. git net cafeye rufus ile win10 isoyu kur kendi basına flash a PC gelince kurulumunu yap. Atla deve değil basit şeyler bişey olmaz. yada ilk laptop a format at sonra flashla yazdır win10 u
İçime sinmiyor yepyemi pcye takacağım lanet beynim.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Buradan yardım alabilirsin:

Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Berkay Arslan
Rufus ile ESET SysRescue Live yazılımını USB belleğe yazdırıp, boot edip tarama yapınız.

Hocam hiçbirşey kalmaz değilimi yepyeni pcye takacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,666
Üyeler
166,804
Son üye
bugraflv
Top Bottom