Neler Yeni

Öneri ID Colling 224 Xt White Deneyimim (BU SOĞUTUCU EFSANE ADAMIM)

Sizce Soğutucu Cidden F/P Ürünü mü?

• Evet

• Hayır

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

umutunuz

80+

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Selam.

Bu soğutucudan alıcak arkadaşlara özel rehber niteliğinde bir konu açmak istedim.

Ürünü gelbura.com'dan satın aldım 24 Nisan'da sipariş verdim ve 7 Mayıs'ta elime ulaştı, İlk defa soğutucu montajı yapıcaksanız bu cidden çok yorucu... Bunun montajını yapmam cidden 2-3 saatimi aldı nedeni ise oruclu iken yapamadım 12 de geldi 2 ye kadar uğraştım bir türlü yapamadım anakartımdaki o mavi şeyleri takarken zorlandım. İftardan sonra denerim dedim bıraktım ondan sonra tekrar uğraştım 30 dk mı aldı fakat fazla termal macun süremedim nedeni ise öğlen denerken etrafa sıçradı bende birazını sıktım ve eski stok soğutucunun termal macunuyla kullanıyorum şuan.

Valorantda Stok Soğutucu İle 76 Derece Alıyordum
ID Colling 224 XT White Soğutucusu ile şuanda 63 dereceyi geçmiyor 59 54 56 birden 67 e fırlasa bile fanlar hızlanıyor ve direk düşüyor cidden bu çok işime yaradı.

Minecraft oynarken 67 dereceleri görüyordu stok soğutucusu ile aşağıda bir ss bıraktım.
Şuanda max 60 58 felan cidden çok iyi

Ekran Kartım ve işlemcim : GTX 1650 Super , Amd Ryzen 5 3600

Kısacası Bu Soğutucuyu öneriyorum ve alıcaksanız kaçırmayın ben bu soğutucuyu 250 TL'ye almıştım aldığımda ön sipariş vardı biraz geç geldi ama buna değdi Alırım bi hayırlı Olsun.

Onun Dışında Eğer Bu Soğutucudan alan varsa aranızda yorumlarda deneyimlerini anlatırsa çok sevinirim ve alıcak arkadaşlara yardım etmiş oluruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

AMD Stok Soğutucusunun Minecraft Testi
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valorant Testini atamıyorum cünkü ban yemisim
Konu biraz daha uzun olsa güzel olabilirmiş eline sağlık.
Bir de kargo baya yavaş gelmiş ya

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İlk defa montaj yaptığınızdan zorlamıştır. Doğal. Ben de ilk defa yapınca yorulmuştum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,680
Üyeler
162,716
Son üye
ibrahimakyol
Top Bottom