Neler Yeni

Idefix neden böyle yapıyor.

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
Merhaba arkadaşlar, bugün uzun zamandır almak istediğim monitörü akakçede gezerken indirimde olduğunu gördüm. "LS49CG954SUXUF" Samsung 49" OLED 240hz monitör.

Belirtilen fiyat 31800 idi. Idefix sitesine yönlendirdi, ürünün sepette 31800tl olacağı belirtiliyordu. Benim kullandığım kredi kartina peşin fiyatına taksit olmamasına rağmen tek çekim olarak almak için hemen yeni üyelik açtım ve ürünü sepete ekledim. Fakat ürünün fiyatı belirttiği fiyata inmedi. Desteğe yazdım geri dönüş olmadı. Şimdi tekrar kontrol ettiğimde fiyatı tekrar arttirdiklarini gördüm. Benim tahminim bu firma sırf üye sayısını arttırmak ve insanları siteye çekmek için fiyatları olduğundan düşük gösterip müşteri ürünü almak isteyince belirttiği fiyatı sepette sağlamıyor. Daha önce idefix ten alışverişim hiç olmadı bu saatten sonra da büyük ihtimalle olmayacak. Başımdan geçen bu tecrübeyi sizlerle paylaşmak istedim. Sizlerin de yorumlarınızı merak ediyorum.

Ekler

• Screenshot_2025-02-10-17-22-01-145_tr.com.idefix.android.jpg
    Screenshot_2025-02-10-17-22-01-145_tr.com.idefix.android.jpg
    569.2 KB · Hit: 25
  • Screenshot_2025-02-10-17-21-51-939_tr.com.idefix.android.jpg
    Screenshot_2025-02-10-17-21-51-939_tr.com.idefix.android.jpg
    562.6 KB · Hit: 22
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,258
İsim
Yuzarsef
kardo iidefix çok reklam veriyor güvenilmez olduğunu oradan anlaman lazımdı. Eskici bağırır kuyumcu bağırmaz misali.

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
bugra
bende kasa alacaktım burdan, baya uygundu heryerde normal kasa gibi tanıtmışlar açıklamasına girdiğimde küçük bir teşhir ürünüdür yazısı koymuşlar. orayı açıp bakmasam haberim bile olmayacak.

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende kasa alacaktım burdan, baya uygundu heryerde normal kasa gibi tanıtmışlar açıklamasına girdiğimde küçük bir teşhir ürünüdür yazısı koymuşlar. orayı açıp bakmasam haberim bile olmayacak.
Enteresan bir firma gerçekten. Neyse iyi bir tecrübe oldu bana da. Uzak durmakta fayda var anlaşılan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardo iidefix çok reklam veriyor güvenilmez olduğunu oradan anlaman lazımdı. Eskici bağırır kuyumcu bağırmaz misali.
Açıkçası idefix I fazla duymamıştım. Yeni firma tanıtım yapmak için reklam veriyorlar ve iyi indirim yapıyorlar diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş anlaşılan. Benim için bitti zaten diğer yerlerden %10 daha ucuza satmadigi sürece bir alışverişim olmaz kendileriyle artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,258
İsim
Yuzarsef
Açıkçası idefix I fazla duymamıştım. Yeni firma tanıtım yapmak için reklam veriyorlar ve iyi indirim yapıyorlar diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş anlaşılan. Benim için bitti zaten diğer yerlerden %10 daha ucuza satmadigi sürece bir alışverişim olmaz kendileriyle artık.
kullanıpta memnun olanı da duymadım kardo ben ürün sıkıntılı geliyor ise thh ye gidiyolardı ilgilenilmedği için amacım markayı kötüleme dei kendim kullanmadım günahlarını almaya niyetim yok memnun olan illa vardır fakat ben gelenekçi adamım kardom amazonla geldim amazonla gidrerim.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,080
İsim
baba merhaba
İdefixten bir şey alırken 2 kere düşünün. Ben satıcısı bilindik sağlamsa örn: incehesap ve fiyatı da en iyi idefixteyse ancak öyle alışveriş yapıyorum. Bilinmedik satıcılar da Amazon, HB, pazarama kullanıyorum genelde.

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İdefixten bir şey alırken 2 kere düşünün. Ben satıcısı bilindik sağlamsa örn: incehesap ve fiyatı da en iyi idefixteyse ancak öyle alışveriş yapıyorum. Bilinmedik satıcılar da Amazon, HB, pazarama kullanıyorum genelde.
Burda da satıcı gemers arena idi yanlış hatırlamıyorsam. Ama sitedeki fiyatti farkın satıcı kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Ya site de yazılımsal bir hata var ya da yeni müşteri çekmek üyelik açtırmak için kasti yapıyorlar. Başka açıklaması yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kullanıpta memnun olanı da duymadım kardo ben ürün sıkıntılı geliyor ise thh ye gidiyolardı ilgilenilmedği için amacım markayı kötüleme dei kendim kullanmadım günahlarını almaya niyetim yok memnun olan illa vardır fakat ben gelenekçi adamım kardom amazonla geldim amazonla gidrerim.
Amazon candır.

Top Bottom