Oyun saati kasıp kart düşürüyorİdle master nedir ne işe yarar?
1-2 yıldır kullanıyorum CS dışında hiçbir oyunu kara listeye almadım bi' sıkıntı olmadı.Merhaba, İdle master ile VAC riski olan oyunları kara listeye aldım. Ama warband zup zero 2 gibi oyunlar gözükmemeye başladı. Ve Outlast çalışırken kart düşmüyor sorunu nedir?
mesela İdle master açtık ve oyunda kendi kendine saatmi kasıyorAynı sorun dün bende bi deniyim dedim ama bendede var galiba genel bi sorun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun saati kasıp kart düşürüyor
Peki QOP oyunu kâr ettiriyor mu?1-2 yıldır kullanıyorum CS dışında hiçbir oyunu kara listeye almadım bi' sıkıntı olmadı.
Yok vardı önceden. Ama QOP almayı düşünüyorum şimdi.Sende indirimlerden gaza gelip bir sürü kar lı oyun aldım değil mi... Bende dün gece aldım fakat bu gün kart fiyatları 3 katı aşağı düşmüş...
https://www.steamcardexchange.net/ Bu siteye oyunun adını yazıyorsun, kartfiyatlarına bakıyorsun. Kaç kart varsa yarısı kadar düşüyor kart. ama 7 tane varsa 4 tane düşüyor.Oyundaki en ucuz 4 kartı seçiyosun ve topluyorsun kaç tl ediyo diye. Sonra oyunu alıyorsun. Ayrıca qop kar ettiriyor ama şu an indirimler olduğu için kart fiyatları bu gün 3 katı aşağısına düşmüş ne yapıcam bilmiyorum 25 tl lik oyun almıştım tek bütçem :çPeki QOP oyunu kâr ettiriyor mu?
Yok vardı önceden. Ama QOP almayı düşünüyorum şimdi.
Yok vardı önceden. Ama QOP almayı düşünüyorum şimdi.
Oyunu senin yerine oynayıp kart düşürüyor. Bu kartları da steam pazarında satabiliyorsun. Aynı oranda saatte kasıyor diyebilirizmesela İdle master açtık ve oyunda kendi kendine saatmi kasıyor
Aldım oyunu. İdle mastera otomatik geldi zaten. İndirim bitince bu kartlar kaç TL olur?Bu siteden istediğin oyuna bakabilirsinShowcase :: qop
qop is a minimalistic puzzle which goal is to get the cube to finish using 4 directions in space.www.steamcardexchange.net
70-80 kuruşAldım oyunu. İdle mastera otomatik geldi zaten. İndirim bitince bu kartlar kaç TL olur?