Neler Yeni

İhtiyacı olmayıpta f/p sistemleri kar yapma amaçlı alanlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
efekan aydemir
Bunlar yüzünden ayda yılda bir alma imkanımızın olduğu zamanda alamıyoruz bu sistemleri. Abdullah reis sağolsun çok kral sistemler çıkartıyo ama bu ve bunun gibi fırsatçı çakallar yüzünden ihtiyacı olup da alamayanlar eminim ki çokca vardır. Umarım görürsün bunu bilader, umarım o sistemden kar edemezsin elinde patlar.

Ekler

• fırsatçı ibne.jpg
    fırsatçı ibne.jpg
    137.7 KB · Hit: 77

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Herkes alabilir.Ben bir hazır sistem satın alırken "sadece ihtiyacı olanlar alabilir" uyarısı görmüyorum.Kim hızlı davranırsa o alır.Su an yaptığınız ağlamaktan başka bir şey değil.Beddua falan da etme boş yere.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki de adam paraya senin bı bilgisayara duyduğundan daha çok ihtiyaç duyuyordur ve kâr etmeyi bu yöntemle sağlıyordur.Belki de adam senden de kötü durumdadır.Nerden bileceksin kimin kim olduğunu?

Bahadır07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Bahadır07
Adam hızlı davranmış almış sistemi serbest piyasa isteyen istediğini yapar aynı durum birçok sektörde mevcut

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Halil İbrahim Türkoğlu
1 tane aldıysa sıkıntı olmaz zaten site birden fazla almaya izin vermiyor. 10 tane alacak adam da 10 ayrı hesaptan aynı anda alamaz 10 saniye içinde stok bitiyor. Bu arkadaş 1 tane almış onu da satmak istiyor. İhtiyacı yok belki bu da kimseyi ilgilendirmez. Hızlı olan kazanır sistemi ile alındığı için kimse laf söyleyemez alıp satanlara. Bunun önüne geçmek isterse sadece satıcı geçebilir onun da amacı reklam ve para kazanmak olduğu için bununla ilgilenmez.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dostum serbest piyasa dediğimiz şey var. Adam hızlı davranıp sistemi almış ve kâr amaçlı satıyor. Kimse buna engel olamaz maalesef.

oruchan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Abdullah Oruçhan
Geçen yıl itopyaya gece 4te gidip donanım arşivi sistemi almak için sıraya girmiştim. 50 stoktan 15ini soy ismi selman olanlar almıştı. aynı kişi sanırım. Ben 51. sıradaydım:cry: Alana lafım yok bu arada hakkıdır alır satar ama zamanında çok kızmıştım.

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Geçen yıl itopyaya gece 4te gidip donanım arşivi sistemi almak için sıraya girmiştim. 50 stoktan 15ini soy ismi selman olanlar almıştı. aynı kişi sanırım. Ben 51. sıradaydım:cry: Alana lafım yok bu arada hakkıdır alır satar ama zamanında çok kızmıştım.
Hocam düştüğün hale üzüldüm ancak sülalecek gelmeleri de baya komikmiş😃

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
nekadar boş bir yorum yapmışsın yazık :)

Top Bottom