Neler Yeni

İki bilgisayar arasında kaldım

Pchosli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Özcan
Bütçe
25000
Arkadaşlar bu iki bilgisayar arasında kaldım bütçem ortalama 25000 civarı sizce bu bilgisayarlardan birisi alınır mı yoksa başka bilgisayar mı alınmalı şimdiden teşekkür ederim

Yunus//

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yunus
Arkadaşlar bu iki bilgisayar arasında kaldım bütçem ortalama 25000 civarı sizce bu bilgisayarlardan birisi alınır mı yoksa başka bilgisayar mı alınmalı şimdiden teşekkür ederim
Laptoptan müthiş bir şekilde anlamam ama acer daha iyi gibi sanki

flowzen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Fre Pover
hocam oyun için alcaksanız ekran kartı watt değerine bakın nerdeyse aynı laptop arkadaşımda var aldığına mahcup valorantda bile 150 160 fps veriyor yeni çıkan hikayeli oyunların bazılarında ciddi fps kayıpları oluyor dlss olsa bile tabii ki iyi bir laptop ama fps oyunları için yeterli günlük kullanım için ama hikayeli oyun gibi yerlerde sıkıntı yaşayabilirsiniz rtx 3050 ile amd rx laptop ekran kartını hiç bilmiyorum o yüzden ben önermiyorum bütçeniz buna makulsa alınabilir sizin tercihiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam oyun için alcaksanız ekran kartı watt değerine bakın nerdeyse aynı laptop arkadaşımda var aldığına mahcup valorantda bile 150 160 fps veriyor yeni çıkan hikayeli oyunların bazılarında ciddi fps kayıpları oluyor dlss olsa bile tabii ki iyi bir laptop ama fps oyunları için yeterli günlük kullanım için ama hikayeli oyun gibi yerlerde sıkıntı yaşayabilirsiniz rtx 3050 ile amd rx laptop ekran kartını hiç bilmiyorum o yüzden ben önermiyorum bütçeniz buna makulsa alınabilir sizin tercihiniz.
yanlış yazmışım rtx 3050 ekran kartını biliyorum ama rx laptop gpusunu bilmiyorum hocam

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Qwerty1029384756

Pchosli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Özcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adamın bütçesi 25k hocam arkadaşa fazla bence bu
Evet hocam biraz pahalı ama oynayacağım oyunlar LoL valorant gibi oyunlar yani o yüzden çok güçlü bir bilgisayara ihtiyacım yok

Yunus//

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yunus
Evet hocam biraz pahalı ama oynayacağım oyunlar LoL valorant gibi oyunlar yani o yüzden çok güçlü bir bilgisayara ihtiyacım yok
Karar sizin hocam ama bütçeniz biraz daha zorlarsanız 4050 laptoplar sizi daha uzun götürür en azindan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,220
Üyeler
160,657
Son üye
mustafa.grkm
Top Bottom