Neler Yeni

İki farklı telefonda iki farklı internet hızı

Nwfrx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ege Beker
Merhabalar herkese, Turkcell Superonline 500mbps fiber kullanıyorum. Kendi telefonumdan(Realme 6i) speedtest yaptığımda 30 mbps civarı çıkıyor. Başka bir telefondan(Huawei P Smart 2019) 200-300 mbps arası alıyorum. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

VisnaSuyu

80+
İçindeki teknoloji ile ilgilidir hocam tamamen başka bir durum söz konusu olamaz.

Nwfrx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ege Beker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İçindeki teknoloji ile ilgilidir hocam tamamen başka bir durum söz konusu olamaz.
Olabilir hocam bana da garip gelen şey 12 senelik laptopun hiç değişmeyen internet alıcısı bile 70-80 mbps alırken 2020 yılında çıkan telefon nasıl bu kadar düşük hız alabiliyor ona kafam takıldı

VisnaSuyu

80+
Olabilir hocam bana da garip gelen şey 12 senelik laptopun hiç değişmeyen internet alıcısı bile 70-80 mbps alırken 2020 yılında çıkan telefon nasıl bu kadar düşük hız alabiliyor ona kafam takıldı
Bazı cihazlar varki fiyatına göre içindeki işlemcisi bile rezalet. Bu yüzden forumlar var. Bu konuda bilgi edinin diye. Tabi mobil olayı biraz sıkıntı.

Nwfrx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ege Beker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı cihazlar varki fiyatına göre içindeki işlemcisi bile rezalet. Bu yüzden forumlar var. Bu konuda bilgi edinin diye. Tabi mobil olayı biraz sıkıntı.
Doğru hocam, çok teşekkürler.

VisnaSuyu

80+
Bu bilgisayarlar içinde geçerli iki farklı marka laptop var bakıyorsun işlemci ve ekran kartı aynı fakat fiyat farkı uçuk. İnsanlar ucuza yöneliyor tabi fakat içindeki wifi kartı nasıl ses kartı nasıl anakart hangi üreticiye ait falan bakmıyor.

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Çünkü senin telefonunda wifi 5 desteği yok bu sebeple çok daha yavaş bir bağlantı alıyorsun, diğer telefon wifi 5 destekliyor o sebeple hızlı bağlanabiliyor. Bu durumda yapabilecek bir şey yok ileride telefonunu değiştirdiğinde wifi 5 olup olmadığına dikkat edersin, gerçi senin telefonun da eski sayılmaz 2020 yılında çıkmış bir telefon kullanıyorsun, 2020 yılında çıkan telefonların %90'ında wifi 5 vardır ama senin telefonun işlemcisi bayağı düşük seviye bu sebeple yok demek ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,558
Üyeler
165,372
Son üye
Egerock525
Top Bottom