Neler Yeni

Yardım İki laptop arasında kaldım acil yardım eder misiniz ?

rikosa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Nurullah Korkmaz
Bütçe
18000
Merhaba dostlar iki laptop arasında kaldım yurtdışından dayım gelecek bu yüzden durumum acil bi an önce karar vermem gerek.
Birinci laptopumuz bu.

İkinci laptomuz bu.

Sizce hangisi daha iyi ? bu ikisi arasında kaldım gigabyte a5 hakkında çok bilgi yok, sadece technopat forumda açılmış bi konu vardı orada da gigabyte a5 normal tarayıcıda gezerken fanın ıslık sesi gibi ses çıkardığını oyun oynarken böyle sorun olmadığını geri iade ettiğini yazmış. Çok bilgi olmadığı için karasız kaldım.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Merhaba dostlar iki laptop arasında kaldım yurtdışından dayım gelecek bu yüzden durumum acil bi an önce karar vermem gerek.
Birinci laptopumuz bu.

İkinci laptomuz bu.

Sizce hangisi daha iyi ? bu ikisi arasında kaldım gigabyte a5 hakkında çok bilgi yok, sadece technopat forumda açılmış bi konu vardı orada da gigabyte a5 normal tarayıcıda gezerken fanın ıslık sesi gibi ses çıkardığını oyun oynarken böyle sorun olmadığını geri iade ettiğini yazmış. Çok bilgi olmadığı için karasız kaldım.
İkiside neredeyse aynı derecede 130W GPU kullanıyorlar, işlemciler aynı fakat GIGABYTE modelde MUX switch var mı bilmiyorum. @laptopbuken Ben kararımı Legion 5 tarafından kullanıyorum, sizin fikriniz nedir?

Top Bottom