The Mehmet TR
80+
- Reaksiyon skoru
- 68
Bu iki laptop arasında kaldım acaba bunlardaki kronik sıkıntılar nelerdir veya hangisinin soğutması ve fan sesi daha iyi bilen birisi varsa bana yardımcı olabilir mi.
Bu yeni geleni satışa koyacağım bakalım satılacak mı. Yaw ne bileyim G18 rahat rahat kullanırım dedim yine bozuldu pc. Vallahi bakın bir şey yapmıyorum. Mekatronik mühendisiyim. Yazılımla uğraşıyorum. Gömülü sistemler tasarlayabiliyorum. Robotik, insansız araçlar konusunda deneyimliyim. Valla biliyorum pc nası kullanılır ama bozuluyor elimde kalıyor. Hem de en olmayacak sebeplerden. Kaçınız 100K lık pc...Hocam siz Zephyrus verip (yalan yok ugrastiniz) ust model ROG a yukseltmediniz mi? Yani diyecek bir sey yok. En basta yeni cihazi alinca satsaniz daha iyi olabilirmis gecmis olsun.
Uzun zamandır forumda değilim reisim epeydir de PC teknolojilerini ve markasını takip etmiyorum.O kadar konu açıyorum az dikkatinizi çeksin
Bu yeni geleni satışa koyacağım bakalım satılacak mı. Yaw ne bileyim G18 rahat rahat kullanırım dedim yine bozuldu pc. Vallahi bakın bir şey yapmıyorum. Mekatronik mühendisiyim. Yazılımla uğraşıyorum. Gömülü sistemler tasarlayabiliyorum. Robotik, insansız araçlar konusunda deneyimliyim. Valla biliyorum pc nası kullanılır ama bozuluyor elimde kalıyor. Hem de en olmayacak sebeplerden. Kaçınız 100K lık pc...Hocam siz Zephyrus verip (yalan yok ugrastiniz) ust model ROG a yukseltmediniz mi? Yani diyecek bir sey yok. En basta yeni cihazi alinca satsaniz daha iyi olabilirmis gecmis olsun.
Eski cihaz kalitesi yok, servisine düşersen yandın demektir. Deneyimlerim bu şekilde. Ips paneli 100k lık G18 cihazımın ekranı yandı, ikonlar yapışıyordu.Uzun zamandır forumda değilim reisim epeydir de PC teknolojilerini ve markasını takip etmiyorum.
Asus ne gibi sıkıntılar çıkarabilir ki başıma söyleyebilir misin
Peki msı için ne diyorsun hocam var mı bir bilginEski cihaz kalitesi yok, servisine düşersen yandın demektir. Deneyimlerim bu şekilde. Ips paneli 100k lık G18 cihazımın ekranı yandı, ikonlar yapışıyordu.
Msi iyidir ya kaliteli. Ama soğutması kötü.Peki msı için ne diyorsun hocam var mı bir bilgin