Neler Yeni

İki laptop arasında kaldım tavsiyeleriniz nelerdir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
metehan bauram
sıcaklık konusunda bir fikrim yok acer ile alakalı ama sıcaklıktan bağımsız inteli tercih ederdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

testlerinde max 86-87 derece görüyor ortalama 85 derece oyunlarda i5
teşekkürler aynı fikirde olmak sevindirici

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
teşekkürler aynı fikirde olmak sevindirici
her yıl ya da 6 ayda 1 serviste bakım yaptırırsanız ve soğutucu kullanırsanız ısınmanın önüne geçebilirsiniz.

garanti devam ettiği sürece ücretsiz fan temizliği termal macun değişimi yapıyorlar bildiğim kadar

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
metehan bauram
her yıl ya da 6 ayda 1 serviste bakım yaptırırsanız ve soğutucu kullanırsanız ısınmanın önüne geçebilirsiniz.

garanti devam ettiği sürece ücretsiz fan temizliği termal macun değişimi yapıyorlar bildiğim kadar
daha almak için zamanım var 2 hafta kadar varsa eğer önerileriniz bilmek isterim aklınızda ne kadar yer edinirim bilmem ama tavsiyelerinizi bekliyorum :d

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Lenovo Y510p notebook kullanmıştım bir dönem yaşadığım talihsiz deneyime rağmen acer a nazaran halen lenovo alırım diyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
daha almak için zamanım var 2 hafta kadar varsa eğer önerileriniz bilmek isterim aklınızda ne kadar yer edinirim bilmem ama tavsiyelerinizi bekliyorum :d
dediğim gibi ısı konusunda çok takılmayacaksan acer alabilirsin bende zamanında daha ucuz diye aldım imzamdaki laptopu işlemci aşırı ısınıyor tabi 9750h lar ayrı sorunlu bir işlemci ama sıkıntı çıkarmadı bugüne kadar performance modunda 95-100 derece oluyor o yüzden orta modda kullanıyorum laptopu

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
metehan bauram
Lenovo Y510p notebook kullanmıştım bir dönem yaşadığım talihsiz deneyime rağmen acer a nazaran halen lenovo alırım diyorum.
neden açıklar mısınız?

dediğim gibi ısı konusunda çok takılmayacaksan acer alabilirsin bende zamanında daha ucuz diye aldım imzamdaki laptopu işlemci aşırı ısınıyor tabi 9750h lar ayrı sorunlu bir işlemci ama sıkıntı çıkarmadı bugüne kadar performance modunda 95-100 derece oluyor o yüzden orta modda kullanıyorum laptopu
r7 5800h olan modele öncelik vereyim o zaman çoğunluk lenovo denildiyse vardır bi bildikleri ekran konusuna alışmaya çalışırım artık 5-10 fps fark oynıyacak ama onu da kartın grafik ayarlarından vs arttırırsam sorun yaşamam diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
neden açıklar mısınız?

r7 5800h olan modele öncelik vereyim o zaman çoğunluk lenovo denildiyse vardır bi bildikleri ekran konusuna alışmaya çalışırım artık 5-10 fps fark oynıyacak ama onu da kartın grafik ayarlarından vs arttırırsam sorun yaşamam diye düşünüyorum
mantıklı uzun vadede üzmeyecek bir seçim olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sarper Harmancıoğlu
Lenovo net hocam ama sen bilirsin elbette.

Top Bottom