Evet, Lenovo başarılı bir model zaten. Eğer konuda dediğinizin tersi anlaşıldıysa kusura bakmayın.Bilgisayar mühendisliği okuyorum genel olarak hocalarım lenovoyu başarılı buluyor
haddini bil. kimse kimseyi üstün tutmaya çalışmıyor. yaşın daha yarım bile değildir kesin. edep ve terbiyeden bahsediyorsun bana ki sana saygısızlık olarak düşünebileceğin bir şey de yazmadım .neyse sen vakit öldürmeye devam et. yanıt verme lütfen boşa uzamasın.Birader senin amacın ne? Seni birkaç konuda daha gördüm. İnsanları tersleyip kendinizi üstün tutmaya çalışıyorsunuz. Kusura bakmayın da edep ve terbiye de bir bilgidir. Sizde yeterli miktarda olduğunu sanmıyorum. Kendini KARAKTER olarak geliştirebilirsin sen de.
Bu arada burası o diğer büyük gördüğün yerlerden daha iyi. 4 tane foruma üyeyim ben de ama kendimi övmek için paragraf yazmaya ihtiyaç duymuyorum.
Buna nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Kronik sorunlar neden alınırken bilinmiyor?
ben de hayatta excalibur almam lenovo tercih etme sebebim daha sade durması ve soğutma performansı acer’e göre çok daha iyi benim için performansı önemli çünkü görüntüsüne ilk 1 ay bakıyorsunuz sonra önemli olan performans oluyor daha önce acer nitro kullanmasaydım belki alırdım acerın nitro sense yazılımı güzel ama lenovo vantage yazılımına baktım bugün mağazada daha kapsamlı seçenekler var iyice bi inceledim malzeme kalitesi diğer modellere göre daha sağlam ama tercih meselesi 17k ya 1tb m2 ssd 16gb ram srgb kamutunu %100 karşılayan 165hz ıps panel olması avantaj olduğu için hoşuma gittiMarka takıntılığı bir yaşam biçimidir. Lenovo kötü bir marka değil ancak attığım iki modelden birini alacak olsaydım Acer'ı tercih ederdim. Acer Nitro serisi Lenovo IdePad'tan bir tık daha iyi diyebilirim. Tabii kullanılan bileşenlerden dolayı sıcaklıklar değişebilir.
Marka takıntılığına gelelim. Excalibur almam ben mesela. Kimileri çok beğeniyor ama ben iğreniyorum. Casper'ın hiçbir cihazını da almam. General Mobile almam ama Vestel alırım. Nispeten Türk markalarına garezim yok yani.
Lenovo'yu bir mağazada detaylı bir şekilde deneyimleme şansım oldu. Genel kalitesi daha ucuz cihazlardan daha kötü geldi bana.
Öyle laf söyleyip de yanıt verme diye kestirip atılmıyor.yaşın daha yarım bile değildir kesin
Şu ana kadar birkaç tane yanlış bilgiyle karşılaştım. Bildirmem sonucu düzelttiler.Hocam her şeyden önce epey.com kullanmanızı önermiyorum. Bu tür kıyaslamalarda çok yanlış veriler olabiliyor.
Ben her zaman resmi sitedeki verilere bakma taraftarıyım.Şu ana kadar birkaç tane yanlış bilgiyle karşılaştım. Bildirmem sonucu düzelttiler.
Puanlara bakmıyorum zaten. Puanlar bazen yanlış olabiliyor ancak bu durum EPEY'i kullanmama gereksinimi sunmaz.