Neler Yeni

İki Laptop'tan Hangisini Tercih ederdiniz? (Acer Nitro vs Lenovo IdePad Gaming)

Sizin tercihiniz ne olurdu?

• Acer Nitro 5 AN517-54-55FA

Oylar: 7 22.6%
  • Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K200K0TX

Oylar: 23 74.2%
  • Kararsızım. / Bilmiyorum.

Oylar: 1 3.2%

• Oy kullanan toplam üye
    31

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,034
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Lenovo’yu mağazada görmüştüm, plastik kalitesini hiç sevmedim. 7.5 yıldır Lenovo kullanan biri olarak hayal kırıklığı.
Aynen. Ben de deneyimledikten sonra Lenovo'dan soğudum.
Normalde marka olarak lenovoyu tercih ederdim fakat soğutma olarak acer daha iyi duruyor bu modellerde.
Lenovo da soğutma olarak iyi. İki model de mudaillerine göre oldukça iyi soğutma performansına sahipler. Acer sanırım bir tık daha iyi.
Lenovo alırdım. Aradaki 2 inç bile olmayan farka takılmazdım.
Hafiflikte önemli.
Evet doğru ancak kişiden kişiye değişir bu durum. Şahsen daha büyük ekran olduğu için yarım kilo fazladan taşımayı kabul edebilirim.

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
Birisi öneri istediğinde ona yardımcı olabilecek.
Öncelikle arkadaşın sorusunu cevaplayayim lenovo kalite olarak acer ile ayni ikiside alt segment malzemeye sahip soğutmaları eşit denilebilir ama acer büyük olduğu için 1 2 derece daha soğuk çalışır. Ekran büyüklüğü de benim gibi oyuncular için çok iyi yanj acer daha önde. Bu başkasına önermek için konu açma mevzusuda bana çok saçma geldi yani kişisel seçim beni bağlamaz saygı duyarım ama bu kadar mı vaktiniz boş eminim çok daha verimli bir şeyler yapabilrsiniz bunun yerine. Zaten forumda konu acarlarsa çoğu kişi yardımcı oluyor iyi niyetinizi anlıyorum ama bana vakit kaybı olarak geliyor.

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Burak Çetin
Öncelikle arkadaşın sorusunu cevaplayayim lenovo kalite olarak acer ile ayni ikiside alt segment malzemeye sahip soğutmaları eşit denilebilir ama acer büyük olduğu için 1 2 derece daha soğuk çalışır. Ekran büyüklüğü de benim gibi oyuncular için çok iyi yanj acer daha önde. Bu başkasına önermek için konu açma mevzusuda bana çok saçma geldi yani kişisel seçim beni bağlamaz saygı duyarım ama bu kadar mı vaktiniz boş eminim çok daha verimli bir şeyler yapabilrsiniz bunun yerine. Zaten forumda konu acarlarsa çoğu kişi yardımcı oluyor iyi niyetinizi anlıyorum ama bana vakit kaybı olarak geliyor.
Vakit kaybı olarak düşünmeyen insanlar cevaplasa bir sorun olmaz zaten hocam.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,034
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
bu kadar mı vaktiniz boş eminim çok daha verimli bir şeyler yapabilrsiniz bunun yerine
Bilgi vakit kaybı değildir dostum. Her türlü bilgi iyidir. Her zaman büyük bilgi öğrenmek zorunda değilsin. Küçük bilgiler de işe yarar. Vakit kaybı boş boş oturmaktır. Vakit kaybı hiçbir şey yapmamaktır.
Sen hayatın boyunca hiçbir zaman vakit kaybı yaşamadın mı? Aynı mantıkla düşünecek olursak 2 yıldır ben bu forumdayım. Şu ana dek 10.000'e yakın yorum yaptım. Bazen saatlerimi aldı. Sonuç olarak vakit kaybı mı?
Kendimi övmeyi sevmem ancak teknoloji, bilgisayarlar, mobil bilgisayarlar, telefonlar, yazılım ve daha birçok şeyde bilgi sahibiyim. Bilgimi günlük hayatımda kullanıyorum.
Hani senin gibi birtakım kişiler ders işlerken ''Bu bilgiler ne işimize yarayacak?'' derler. Saçma ve gereksiz görülen o bilgilerle şu an buradan bana yazabiliyorsun. Şu an o gereksiz görülen bilgilerle insanların hayatı kurtuluyor veya uzatılıyor. Şu an gereksiz görülen o bilgilerle günümüzde teknoloji bu kadar gelişmiş seviyede ve günden güne gelişiyor.
Normalde sıradan bir cevaba bu kadar uzun yazmam ama amacım seni de geliştirebilmek. Her geçen gün yeni bilgiler elde etmeni sağlayabilmek.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Ben olsam Acer'ı seçerdim. Ekranın büyük olması benim için bir avantaj.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
lenovo

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Buğra

Şahsen daha kaliteli bulduğum için ve ekranı daha büyük olduğu için Acer'ı tercih ederdim.
Sizin tercihiniz ne olurdu? Nedenini de açıklarsanız sevinirim.

Daha önce acer nitro kullanmıştım iyiydi fakat ona rağmen lenovo aldım soğutma performansı daha tatmin edici marka takıntısı yapmamak gerek gaming laptoplarda

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,034
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Daha önce acer nitro kullanmıştım iyiydi fakat ona rağmen lenovo aldım soğutma performansı daha tatmin edici marka takıntısı yapmamak gerek gaming laptoplarda
Marka takıntılığı bir yaşam biçimidir. Lenovo kötü bir marka değil ancak attığım iki modelden birini alacak olsaydım Acer'ı tercih ederdim. Acer Nitro serisi Lenovo IdePad'tan bir tık daha iyi diyebilirim. Tabii kullanılan bileşenlerden dolayı sıcaklıklar değişebilir.
Marka takıntılığına gelelim. Excalibur almam ben mesela. Kimileri çok beğeniyor ama ben iğreniyorum. Casper'ın hiçbir cihazını da almam. General Mobile almam ama Vestel alırım. Nispeten Türk markalarına garezim yok yani.

Lenovo'yu bir mağazada detaylı bir şekilde deneyimleme şansım oldu. Genel kalitesi daha ucuz cihazlardan daha kötü geldi bana.

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Bilgi vakit kaybı değildir dostum. Her türlü bilgi iyidir. Her zaman büyük bilgi öğrenmek zorunda değilsin. Küçük bilgiler de işe yarar. Vakit kaybı boş boş oturmaktır. Vakit kaybı hiçbir şey yapmamaktır.
Sen hayatın boyunca hiçbir zaman vakit kaybı yaşamadın mı? Aynı mantıkla düşünecek olursak 2 yıldır ben bu forumdayım. Şu ana dek 10.000'e yakın yorum yaptım. Bazen saatlerimi aldı. Sonuç olarak vakit kaybı mı?
Kendimi övmeyi sevmem ancak teknoloji, bilgisayarlar, mobil bilgisayarlar, telefonlar, yazılım ve daha birçok şeyde bilgi sahibiyim. Bilgimi günlük hayatımda kullanıyorum.
Hani senin gibi birtakım kişiler ders işlerken ''Bu bilgiler ne işimize yarayacak?'' derler. Saçma ve gereksiz görülen o bilgilerle şu an buradan bana yazabiliyorsun. Şu an o gereksiz görülen bilgilerle insanların hayatı kurtuluyor veya uzatılıyor. Şu an gereksiz görülen o bilgilerle günümüzde teknoloji bu kadar gelişmiş seviyede ve günden güne gelişiyor.
Normalde sıradan bir cevaba bu kadar uzun yazmam ama amacım seni de geliştirebilmek. Her geçen gün yeni bilgiler elde etmeni sağlayabilmek.
kanka bu bilgi cidden bu kadar önemli mi iki tane neredeyse aynı b*kn laciverdi laptopun hangisi daha iyi onu soruyorsun ve buna bilgi diyorsun ayrıca o bilgiler ne işimize yarayacak diyenlerden hiç olmadım sığ düşünmeyi bir kenara bırak klasik kalıplardan çık. ben de teknoloji işindeyim 13 seneden fazla oldu kendimi her alanda geliştirdim neredeyse hatta androidin kitabını söktüm de denebilir ama konumuzun teknoloji birikimimizle alakası yok bu arada diğer forumlarda da uzun yıllardır bulundum burası küçük bir yer buraya sonradan el atmak istedim yani forumlarda neyin bilgi neyin zaman kaybı olduğunu gayet iyi biliyorum ve bu tarz laptop konuları açılınca her zaman çok kolay bir şekilde ihtiyaçlar doğrultusunda iyi olan seçilebiliyor ve şunu kesinlikle söyleyebilirim ki şu iki laptoptan hangisini iyi diye konu açmak yerine gidip bin yıllar önce simyacıların aradığı ölümsüzlik iksirini bulmaya çalışsan sana daha çok şey katardı.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,034
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
kanka bu bilgi cidden bu kadar önemli mi iki tane neredeyse aynı b*kn laciverdi laptopun hangisi daha iyi onu soruyorsun ve buna bilgi diyorsun ayrıca o bilgiler ne işimize yarayacak diyenlerden hiç olmadım sığ düşünmeyi bir kenara bırak klasik kalıplardan çık. ben de teknoloji işindeyim 13 seneden fazla oldu kendimi her alanda geliştirdim neredeyse hatta androidin kitabını söktüm de denebilir ama konumuzun teknoloji birikimimizle alakası yok bu arada diğer forumlarda da uzun yıllardır bulundum burası küçük bir yer buraya sonradan el atmak istedim yani forumlarda neyin bilgi neyin zaman kaybı olduğunu gayet iyi biliyorum ve bu tarz laptop konuları açılınca her zaman çok kolay bir şekilde ihtiyaçlar doğrultusunda iyi olan seçilebiliyor ve şunu kesinlikle söyleyebilirim ki şu iki laptoptan hangisini iyi diye konu açmak yerine gidip bin yıllar önce simyacıların aradığı ölümsüzlik iksirini bulmaya çalışsan sana daha çok şey katardı.
Birader senin amacın ne? Seni birkaç konuda daha gördüm. İnsanları tersleyip kendinizi üstün tutmaya çalışıyorsunuz. Kusura bakmayın da edep ve terbiye de bir bilgidir. Sizde yeterli miktarda olduğunu sanmıyorum. Kendini KARAKTER olarak geliştirebilirsin sen de.

burası küçük bir yer
Bu arada burası o diğer büyük gördüğün yerlerden daha iyi. 4 tane foruma üyeyim ben de ama kendimi övmek için paragraf yazmaya ihtiyaç duymuyorum.

her zaman çok kolay bir şekilde ihtiyaçlar doğrultusunda iyi olan seçilebiliyor
Buna nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Kronik sorunlar neden alınırken bilinmiyor?

Top Bottom