bu kadar mı vaktiniz boş eminim çok daha verimli bir şeyler yapabilrsiniz bunun yerine
Bilgi vakit kaybı değildir dostum. Her türlü bilgi iyidir. Her zaman büyük bilgi öğrenmek zorunda değilsin. Küçük bilgiler de işe yarar. Vakit kaybı boş boş oturmaktır. Vakit kaybı hiçbir şey yapmamaktır.
Sen hayatın boyunca hiçbir zaman vakit kaybı yaşamadın mı? Aynı mantıkla düşünecek olursak 2 yıldır ben bu forumdayım. Şu ana dek 10.000'e yakın yorum yaptım. Bazen saatlerimi aldı. Sonuç olarak vakit kaybı mı?
Kendimi övmeyi sevmem ancak teknoloji, bilgisayarlar, mobil bilgisayarlar, telefonlar, yazılım ve daha birçok şeyde bilgi sahibiyim. Bilgimi günlük hayatımda kullanıyorum.
Hani senin gibi birtakım kişiler ders işlerken ''Bu bilgiler ne işimize yarayacak?'' derler. Saçma ve gereksiz görülen o bilgilerle şu an buradan bana yazabiliyorsun. Şu an o gereksiz görülen bilgilerle insanların hayatı kurtuluyor veya uzatılıyor. Şu an gereksiz görülen o bilgilerle günümüzde teknoloji bu kadar gelişmiş seviyede ve günden güne gelişiyor.
Normalde sıradan bir cevaba bu kadar uzun yazmam ama amacım seni de geliştirebilmek. Her geçen gün yeni bilgiler elde etmeni sağlayabilmek.