Yusufali Gelgeç
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- yusufali gelgeç
- Bütçe
- 40000
Arkadaşlar merhaba bu iki sistem arasın da kararsız kaldım:
İkisini de 32gb yapıp alacağım belki ince hesaptaki sistemin işlemcisini i7 12700KF seçebilirim bütçem aslında 40 43 arası game garaj daki sisteme işlemci soğutucusu ekleyip ram i de 32gb yapınca o fiyat bant larına geliyor zaten ince hesaptaki bütçemin baya altında biliyorum ama o da içime sindi sizce hangisini almalıyım (bü özellikler ve fiyat bantın da başka sistem önerilerinize açığım)
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!
www.gamegaraj.com
Evolution | Intel i5-13400F | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4070 12 GB | 1 TB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
incehesap.link
İkisini de 32gb yapıp alacağım belki ince hesaptaki sistemin işlemcisini i7 12700KF seçebilirim bütçem aslında 40 43 arası game garaj daki sisteme işlemci soğutucusu ekleyip ram i de 32gb yapınca o fiyat bant larına geliyor zaten ince hesaptaki bütçemin baya altında biliyorum ama o da içime sindi sizce hangisini almalıyım (bü özellikler ve fiyat bantın da başka sistem önerilerinize açığım)