Hatta 11'i alıp daha pahalıya satıp 12T'de alabilirsin. Hem 11'i deneyimlersin, beğenmezsen daha pahalıya satıp 12T geçersin.11 baya uygun. Ben 11 alırdım ama 12T'yi alırsan neden aldın demem.
geçen sene teknosadan beraber aldık kuzenle o ıphone 14 e geçecegi için bana uygun çekiyor yoksa 14 bin diyor herkese 9 ayda garantisi var kendisi yan dairemde oturuyor zaten yamuk yapacak birisi degil ıphone mi alayım yani11in fiyatı bana fazla uygun geldi. Araştırmanızı tavsiye ederim, bir problemi olabilir. Eğer yoksa alabilirsiniz. En az 3 sene daha güncelleme sorununuz olmayacak.
cihaz kuzenimin beraber almıstık geçen yıl teknosadan ıphone 14 e geçecegi için bana uyguna satıyor 9 ay daha garantisi var 0 sorunTeknik özellik olarak Xiaomi 12T önde ancak yurtdışı telefonlarda bildiğim kadarıyla kimin pasaportuna kayıtlıysa sadece o kişi kullanabiliyor, 2. el satışı yok o yüzden. Kaçak yollarla IMEI klon yapılarak kullanılacaksa suç teşkil eder, böyle bir şey yapmanızı tavsiye etmem.
Bu sebeple her ne kadar teknik özellik olarak daha düşük olsa da Iphone 11 almanızı tavsiye ederim. Cihaz temizse aldığınız fiyat uygun, tekrar satışta aldığınız fiyatın üzerinde bile satabilirsiniz.
hayatımda hiç ıphone kullanmadım çok zorlanırmıyım bu konuda samsung dan baska kullanmadım 28 yasıma kadar11 baya uygun. Ben 11 alırdım ama 12T'yi alırsan neden aldın demem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta 11'i alıp daha pahalıya satıp 12T'de alabilirsin. Hem 11'i deneyimlersin, beğenmezsen daha pahalıya satıp 12T geçersin.
Zorlanacak ne tarafı var hocam ? Alt tarafı 2 apk yükleyemeyeceksin o kadar.hayatımda hiç ıphone kullanmadım çok zorlanırmıyım bu konuda samsung dan baska kullanmadım 28 yasıma kadar
11 ultra ydIphone 11 64 gb 9 ay garantili tanıdıktan 11 bin TL türkiye kayıtlı
Xiaomi 12T 256 gb yurtdışı getirmeli 10500 TL
Sizce hangisi ni.almak daha mantıklı
hocam ben şeyi sorucağım yd 12t proyu kaça alıyorsun sen 580 dolar fiyat var bendeIphone 11 64 gb 9 ay garantili tanıdıktan 11 bin TL türkiye kayıtlı
Xiaomi 12T 256 gb yurtdışı getirmeli 10500 TL
Sizce hangisi ni.almak daha mantıklı
mi 11 ultra yurt dışı11 ultra yd ne demek reis