Neler Yeni

İkinci ekranda canlı/yüklenmiş video donma-takılma sorunu

boccereco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Recep AYDIN
Merhaba herkese,
Ana ekranımda yüksek detaylı oyunlar olsun olmasın oynarken (Lol ve Black Desert Online gibi) yan ekranımda önceleri çok rahatlıkla twitch yayını, youtube videoları izlerdim. Ancak şimdi aşağıda belirtmiş olduğum sistemimde videolarda donma-takılma yaşıyorum. Bazı zamanlarda ise (özellikle tiwtch reklamlarında) pc donuyor ve resetlemek zorunda kalıyorum. Denemelerim şunlar;
1-Tüm tarayıcılarda aynı / sorun devam ediyor.
2-İkinci ekranın hz ile ana ekranınki aynı / sorun devam ediyor.
3-Ekranların DP kablolarının değiştirdim / sorun devam ediyor.
4-Format attım / sorun devam ediyor.
5-Tüm sürücüler güncel / sorun devam ediyor.
6-Oyunlarda fpsi 75 e sabitliyorum ancak ozaman sorun olmuyor ikinci ekranda, önceden sınırsız olarak sorun olmuyordu.
7- Isınma kaynaklı mı diye düşündüm Cpu stok soğutucuyu sıvı soğutma olarak değiştirdim / Sorun devam ediyor.
8- En son çare sanırım Psu öldü (650 watt thermaltake) diyip, değiştirmem gerekecek, güç yetmiyor olabilir.

Fikri olan arkadaşlarımız varsa yardımcı olmanızı bekliyorum.

Sistemim: İşlemci:Ryzen 5 5600X Sıvı Soğutucu:Msı MPG Coreliquid K240 Anakart:MSI MPG B550 GamingPlus RAM:GSKILL TriZ Neo16*16 32 GB Ekran Kartı:Sapphire Rx5700XT Nitro+ SSD:JD 240GB SATA3 NVME SSD:SANDISK 500GB Ultra M.2 Kasa:Aerocool aero one duo ARGB Psu: 650 Watt Thermaltake 80+ Bronz Monitör1:MSI 23.8" eSport Gaming144 1ms Monitör2:Acer 27" 144Hz 1ms FreeSync

Top Bottom