Çok saolun hocam. Zaten tek kullanacağım basit uygulamaalr ve kamera. Birde hocam technoplus diye bir yer var güvenilir mi?note 13 pro plus 16+16/512gb çift hat kayıtlı 12.000TLye satılıyor. Bu fiyata daha iyisi yok
Arka kamerasında EİS+OİS var. HDR+DOLBY VİSİON+DOLBY ATMOS+1.5K EKRAN ve birçok özellik mevcut.
18-20 dakika da %0dan %100e fulleniyor 120w sarj aleti ile. Ayrıca performans modu mevcut.
basit uygulamaları s3 mini de açar. Kamera konusunda başka alternatif yok. Ya bu modeli olacaksınız ya da bütçe arttırıp daha iyisini alacaksın.Çok saolun hocam. Zaten tek kullanacağım basit uygulamaalr ve kamera.
Biliyorum hocam en önemli şeyim kamera olduğunu anlatmaya çalıştım. Technoplus denen yer güvenilir midir?basit uygulamaları s3 mini de açar. Kamera konusunda başka alternatif yok. Ya bu modeli olacaksınız ya da bütçe arttırıp daha iyisini alacaksın.
o firmayi bilmiyorum. İnfinix gibi markalardanda uzak durun. Çekim yapacaksanız iphone dışında model tavsiye etmem. Sizin bütçenize en uygun cihazı söyledimBiliyorum hocam en önemli şeyim kamera olduğunu anlatmaya çalıştım. Technoplus denen yer güvenilir midir?
2. el Samsung S21 5G, İphone 11 64 GB bulursunuz.Arkadaşlar telefopn tarafında pek bilgim yok. Oyun vs oynamıyorum telefon ile ama ürün çekimi yapıyorum. İkinci elde belirttiğim fiyata en iyi kamera hangi telefonda vardır?
o firmayi bilmiyorum. İnfinix gibi markalardanda uzak durun. Çekim yapacaksanız iphone dışında model tavsiye etmem. Sizin bütçenize en uygun cihazı söyledim
Saolun hocam Note 13 pro plus içime sindi.2. el Samsung S21 5G, İphone 11 64 GB bulursunuz.
Saolun hocam Note 13 pro plus içime sindi.
Note 13 pro plus sadece 12bin TL'ye satılıyor o da 16+16/512 gb modeli için eğer 12gb modelini almak isterseniz 10.5e falan düşüyor.Redmi Note 12 Pro+ 5G
Redmi Note 12 Pro+ 5G detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com