Son görülmeni niye kapattın Memed abi?GET ilan işi çok yaş, ayrıca Türkiye'ye uyumlu ödeme aracı sistemi Xenforo'da yok.
Son görülmeni niye kapattın Memed abi?GET ilan işi çok yaş, ayrıca Türkiye'ye uyumlu ödeme aracı sistemi Xenforo'da yok.
Amaan Harpoon RGB Pro'mu satacağım ne güzel işte sus!Evet bu da mantıklı fakat forum üzerinde olacağı için bilemedim.
güncelleme yaptım tekrar bakınPuanlama iyi olurdu dediğin gibi.
Önemli olan rütbe değil
Kontrollü alım satım olsa iyi olur.
kardeşim böyle yaparsan mesaj spam atılmaya başlıcak sanki bilmiyorsun ben bir şey satmak istesem böyle bir şey ihtiyaç olsa çok mesajlı konulara girer aralara saçma saçma yorumlar atarım200 mesaj olabilir malum forumdaki gibi.
200 az işte.kardeşim böyle yaparsan mesaj spam atılmaya başlıcak sanki bilmiyorsun ben bir şey satmak istesem böyle bir şey ihtiyaç olsa çok mesajlı konulara girer aralara saçma saçma yorumlar atarım
hocam 1k yı ben atmadım öyle olursa bana da spam attırırsınız yapmayın hocam200 az işte.
Bence 1K Olmalı ama yine insaflı olalım 500 olsun.
Baya iyi.Dostlarım çok talep ettiğiniz ikinci el forumu için çalışmalar sürüyor aşağıya da demo bir görüntü bırakıyorum. Şuan bu hali en kaba şekli daha nazik ve kibar bir sayfa yapısı oluşturacağız ama en kaba hali ile olay budur fikirlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum
KONU İÇİ;
Alıntıyı görüntüle
ÜYELERE REFERANS SİSTEMİ;
Alıntıyı görüntüle
çok çirkin napimSen bizim efendimize ihanet ettin!
Yakın gitsin!